Орален секс - ве молам за помош Девојки во паника сум малце ве молам за помош... Ме фати мерак "да му го пробам" и малце пробав, еднаш со кондом еднаш без... не сврши, но сепак имам дилема да не ми излезе некоја инфекција или слично на устата.. а и имам неколку рани во устата а читав дека преку нив се пренесувале некој болести, но тој рече дека е во ред, до сега ни јас ни тој не сме биле сексуално активни.. ве молам за помош
Мислам дека треба да помине одредено време во една врска за орален секс,али вреди и одлично е и кога пружам и кога ми пружаат. Чувството е единствено.
Анкета: Дали уживате за време на орален секс? Можете да одберете 1 опција Да, и кога пружам и кога добивам 502 69% Морав да споделам
колку и да одбиваат да признаат оралниот секс е подобар во секој случај од обичниот секс секој што има пробано орален ке го потврди тоа колку и да негираат во моментов кога ке си замислат какво чувство имаат доживеано ке признаат ............
Редовно практикуваме орален секс,скоро секогаш како предигра,освен ако не се занесеме малку повеќе Невероватно уживам во оралниот секс и кога му пружам и кога он мене ,стварно мислам дека нема подобра предигра од орален.Освен тоа,после оралниот секс оргазмот е далеку поинтензивен и подолготраен, барем за мене ...Најголем Лајк !
Ок, ај малку да ве насмеам Пред некое време имав орален секс ...или да бидам поточен, ми пружаше таа орален секс... На почеткот беше убаво... Потоа почна малку да пецка Па да пецка повеќе Па да чеша Па на крај да пече Заклучок - девојки, пред дас му пружите орален секс на вашиот партнер ВЕ МОЛАМ НЕМОЈТЕ ДА ЈАДЕТЕ ЛУТИ ПИПЕРКИ!!!! ....зошто партнерот ќе мора да трча ко попарен до веце и да се мие
Јас имам пружено и ми имаат пружено орален секс и мислам дека прекрасно чувството кога ти претка со јазичето...И тие што немаат пробано,пробајте нема да зажалите...
Обожавам и да пружам и да ми пружаат. Тоа ни спаѓа во предигра, без тоа ништо неможе да започне. Обожавам коа ми пружа, поготово ако ми фрли некој поглед од време на време
Еве една вистинита случка што ми ја имаат кажувано за Орален секс...Дечкото ја учи својата неискусна девојка како да му пружи орално задоволство и и вели...Ајде сега малку главичката ....а она го зела пенисот во рака и кругови вртела со неговата главичка на нејзината главичка од челото па до брадата и така во круг неколку пати....хехехехехехе
Орален секс...... секогаш . Едноставно го обожавам, а и дечко ми . Уживам да му пружам такво задоволство, а уште повеќе уживам кога он ми пружа ..... со орален загарантирано имам 2-3 последователни оргазми, а сексот после е ФЕНОМЕНАЛЕН
девојки ослободете се од срамот,опуштете се и испробајте нови работиии,никој нема да ве осуди за тоаа.. секако не со секого и не секаде,одбирајте ги своите партнери. за сите оние девојки кои не пробале со своите партнери сте излазале и јас на почетокот од врската не сакав но потооаа аууфф во облации бев верувајте мнг е убаво.
исто и јас на почетокот не сакав али со тек на време убаво и гога пршжам и кога добивам ма да поќе кога добивам
Јас многу ретко некогаш ми е прекрасно но некогаш многу гадно и сфатив дека кога мислам блака ова на тогаш ми е гадно и ми иде да поврнам затоа не го практикувам многу али пред се треба да биде измиен убаво за да нема мирис затоа секогаш дечко ми се мие пред ако сака ако не нема хаха.
Уф не ми е важно дали добивам или не важно е да јас пружам на партнерката да уживам и ич да не се тргам од таму мада ако е 69 тоа е феноменалнооо а плус ако се оди до крај вкусен е сокот кој тече затоа не можам никогаш да престанам со оралниот