Ние не ни почнуваме ништо без орален секс,добро освен некогаш ако сме ептен подзапалени па немаме време да се спуштиме надоле иначе уживам кога му пружам секако и затоа често и го правам тоа а и тој на мене,иако според статистикава јас него почесто го задоволувам.
Луѓе бе пааа НЕМОЖАМ да му пружам орално задоволство и неможам!!!!! Сакам,и љубопитна сум,решена до пред да дојде до тоа,и после...оп! Не бива. Тој мене нон стоп ме задоволува,и знам дека изгледа себично иако не ми ни спомнал па да го одбијам,ама НЕМОЖАМ! и НЕЗНАМ КАКО
Вака: Ќе започнеш прво малку со рака, потоа почни да му го лижеш одоколу, потоа ќе го ставиш во уста само на врвот и ќе вртиш полека со јазикот. Полека полека почни подлабоко да го внесуваш во устата и движи се бавно нагоре надоле, може да ја користиш и раката паралелно. Потоа почни побрзо. Еве од прилика нешто ти кажав, ама почни да си ја користиш фантазијата и да ги следиш неговите реакции. Пушти си и некој порнич каде што ќе можеш подетално да видиш како се прави тоа
сакам да го задоволувам ..уживам во тоа кога го гледам како се грчи и се губи од возбуда , но не сакам да останам ни јас покусо
боже па девојко секс е во прашање како што има убаво во тоа?па задоволството се разбира јас неможам да замислам секс без орално задоволување имав другарка со вакво размислување како тебе имаше сменато доста партнери но морам да ти кажам дека кај ниту еден не помина добро па сега види ти...
Мислам дека ова е непристојно и по малку вулгарно, ако сакаш да ја обучиш викни ја дома и нека гледа кога тоа му го правиш на дечкоти и ке научи.
Вулгарно? Абе ај Сања на форумов има теми за прскање, голтање, анален секс, машки Г точки и не знам што уште, каде до детали разглабаме (меѓу другото и ти во голема мерка) што и како, па сега ова било вулгарно Работава е магарето на зајакот Убаво и објасни и не употреби толку детали. Мојот мрсно - посен ум ми вели - ова е далеку од вулгарно Касандра - ѓаволести убавини ете тоа гледаме
Аман бе Сања вулгарно!? Јас баш те мислев за доста слободноумна личност Девојката побара совет и пробав да и објаснам. За гледање има порничи, не мора мене да ме гледа
@Denna Мој совет е да земеш некој порнич и да вежбаш со банана.Бидејќи си почетник,не е лошо да погледнеш некоја класика.На пр. Deep Throat со Linda Lovelace во главните улоги.Филмот веројатно можеш да го најдеш на rapidshare или како torrent.Во меѓувреме за загревање најди на youtube клипови на таа тематика(пр. у search напиши blowjob with banana).Други практични совети: -Бананите кога ќе ги избираш,гледај да одговараат на димензиите на партнерот.Не сакаш да вежбаш на банана 27-ка,а партнерот има 17-ка -Не биди стегната.Опушти се. -Немој многу да брзаш.Оралниот секс не е 110м со пречки.Почни бавно.Потоа можеш малце да убрзаш.Па повторно успори.Па неколку секунди престани со оралот.Кажи му колку те возбудува оралниот секс.Користи dirty talk.Па повторно продолжи. -Биди нежна на почетокот.Подобро да бидеш ептен нежна на почетокот отколку да го повредиш. Значи...Понеделник-Среда-Петок.Бананата у рака т.е. у уста и на вежбање Еден тренинг нека трае околу 10минутки.2-3 минутки загревање со техниките од клиповите од youtube.Остатокот од тренингот со сцена од порнич.Поентата не е да ги научиш сите техники или движења,туку фино да се увежбаш и да бидеш далеку посигурна. За 2-3 недели ќе бидеш професионалка
Женски а како да се ослободам од помислата дека тоа е пенис, дека тој од таму моча, дека има некоја лигава течност и дека јас сето тоа мора в уста да го пикнам?! Знам дека одржува ненормално хигиена,значи ок е, ама како да не мислам во моментот дека тоа е тоа оти ми се чини ќе повратам глупа сум а? Фала на советите Ве сакам.
И мене ми беше така на почетокот, многу ми се гадеше од предсемената течност, солена ми беше некако т.е уште ми е, еве веќе 5 месеца поминаа од оној првиот пат, а јас сеуште не можам да ја голтнам,лигава ми е, ми се гади, и ја плукам. Нему не ми смета тоа, додека плукнам си работам со раката Не мисли така на тоа,мисли дека е нешто убаво, нешто што ти пружа задоволство и тебе и нему
Дена, а ти од доле не мочаш?? Не ти тече крв во циклус??? па пак добиваш задоволство. Еднаш ќе стегнеш заби, ќе пробаш ... после повторно и ќе видиш дека ќе бидне работата. Сега можеби не ти е толку гадно колку што ти е страв а можеби и срам ако ти е прв пат. Дрмнете чаша две вино, и фрлете се на работа. Првиот пат не ни мора да те гледа ... бидете покриени или нешто слично. Изненади го.
имам пружено а и добивано,само еднаш..леле колку само бевме начукани тогаш(опиени)веќе сакавме нешто ново и бидна..мене ми беше катастрофа кога му пружев...страв ми беше да не сврши додека ми е в уста
Па тоа би било многу невкусно од негова страна. Ако се решавате на таков чекор, зборувај со него и кажи му. Сигурно нема да ти сврши во уста намерно Мене дечко ми не се осмелил да напави такво нешто, затоа што знае дека не би сакала да ја пробам неговата сперма. Почитува што тоа е моја одлука орално да го задоволувам, како што е негова тој мене. Едит: Елементал, твојов совет и те како ми го подобри перформансот