Го знам вицот, Саја . Само ми предизвикува напад на дигестивен систем кога и да го чујам повторно. Затоа не се играат жмурки со секого, само со познати и проверени , убаво не учат уште од мали, .
Едно прашање: Девојка ми многу сака орален секс, а јас не сакам да и пружам. Дали тоа може да има последици во врската и што да правам?
Па претпоставувам дека ти сакаш таа тебе да ти пружа така?Епа и она сака,нормално.А која е причината што ти не сакаш?
Не ми е битно дали таа ми пружа,ако не сака она, не мора, никогаш не сум инсистирал. Мене едноставно не ми е пријатно. Дали има смисла тоа да ја наруши врската?
Па се тоа зависи од девојката,ете како ти што не сакаш да и пружаш може и таа да не сака,меѓутоа ако таа баш напротив сака,може да и пречи тоа многу,да мисли дека ти е гадно,дека не ја сметаш за доволно чиста или слично,затоа јас сум секогаш за отворен муабет,па со тој што си во врска треба да можеш се отворено да зборуваш
Нема тука ништо страшно , ако не сакаш не сакаш тоа е твој избор , не е ништо чудно . Знаеш и колку жени има што не сакаат да им се пружа орално задоволство ? Не би имало смисла кога ти би правел нешто што не сакаш ... А проблеми во врската заради такво банално прашање не би требало да има доколку постои силна емотивна поврзаност помеѓу вас ...
Asterix доколку е договор или она знае дека ти несакаш па се сложува ок е . Ама да сум на нејзино место би ми се свртеле милион мисли ( женска фантазија ) . Ако не сте збореле многу на таа тема , седни и објасни и инаку ќе се прашува дали е до неа . Ама па чудно ми падна машко да не сака , прв пат вакво нешто да чујам .
Чекај јас сега гледам не знам другиве шо ти дале совети дали виделе ти имаш само 11 години? И поставуваш вакви прашања? Па мал си бе јас се надевам дека прашањава ти се само од љубопитност а не дека имате било каков секс со девојка ти или со симпатијата а ако се зафркаваш за годините и си поголем тогаш послушај ги советите шо ти ги дале дека не е битно то ама само ако си поголем ее деца
devojki pomagajteeeeee....decko mi postojano insistira na oralen seks no jas ne dozvluvam ni da mi pruzi(mislam deka nemu bi mu bilo gadno,a mene neprijatno) .......a ni pa da mu pruzam(mi se gadi od pomislata a i plus mi e strav bidejki nikogas ne sum go pravela toa odnosno me muci pomislata sto ako se izglupiram )...ve molam dajte mi nekoi soveti dali da go napravam toa i kako......
А чекај , ти сакаш да го направиш ова или е само за да му удоволиш на дечко ти ? Нема тука ништо гадно , но некои луѓе што го правеле ова пак не се навикнале и сеуште им е гадно ... Па не знам , ако ви е стабилна врската , пробај , ако уште ти е непријатно , кажи му ... Друго не знам ...
Дека него ќе му биде гадно, дефинитивно нема бидејќи како што глеаш и самиот бара можеш да пробаш, неможеш да знаеш дали е гадно или не додека не пробаш. Нема зашто да ти е страв, ништо страшно Ако си ептен против тогаш не го прави само за негово задоволство, али мое мислење е дека треба да пробаш па да видиш. Не е ништо срамно, природна работа си е тоа
фала на советите,женски....значи одлучив....ке пробам па ке видам сто ке биде(нели за проба пари не се зема )....ке ве известам како било(и дали повторно ке го направам тоа или пак повеке нема ни да помислам ...позз
Инаку сум за орален секс,го практикуваме и ние,само што маж ми е поактивен и тој повеке ми пружа,а јас сум посебична
конечно и јас му пружив орален секс а и тој мене и чувството беше преубаво.. мислев грозно ќе ми биди, ама никогаш не вели нешто предвреме, можи да испадни сосем спротивното