hej devojki, kasno ja citam temata se nadevam deka nekoj ke vidi i ke mi odgovori. Ne ve faka malku strav od zaboluvanjata bidejki jas pred da pocnam citav deka mozi da se dobiat :/ [mod-kirilica:178wp12i][/mod-kirilica:178wp12i]
Eпа сега ако му пружиш на некој непознат,или на секој втор нормално дека ќе се добијат болести,не само од оралниот.Ако имаш сериозна врска не би требало.
Pa vidi ne sum mala od pricina kako sho citav prege nekoi devojki veke ja izgubile nevinosta na 15 a sekako se slozuvam deja ne treba na sekoj vtor sepak fala za sovetot
А ти стално девојче вака си се раководиш по она другите деца шо го правеле? И стварно си мислиш дека си невина после оралка? Можда не си скината ама невина во права смисла на зборот не си
Па од каде можеш да знаеш дека партнерот не оди и со други, и како можеш да дефинираш озбилна врсак. само по тоа што сте долго заедно.
Супер е оралниот и да пружиш и да ти пружат.Јас често така свршувам за време на сексот ако неможе да ме задоволи пред да му дојде се спушта доле и си завршува работа .
She gives the best head ако некој ден не умрам од задоволство јас Radiance да не се викам. Фала ти за рајското задоволство
69 море и 67 добро се тоа до човек е, ама мене така ми е чудно кога некој ќе јаже дека не сака орален секс....
а во што е проблемот зошто ти се гади? инаку мислам да, понекогаш кога немаш Желба, мада на мене лиЧно не ми се слуЧило.
а што да правам јас копнеам по орален сеск ама имаме бебе од 5 месеца и мм не сака ради бебето а и пред тоа ретко го практикувавме он на мене два пати а јас на него има негде 5 6 пати што да правам а?
А зошто заради бебето, не сфаќам? Јас мислам дека му е тоа само изговор, итоа прилично глупав изговор , како ти да се немаш измиено од пораѓајот, мислам Бог да чува . Сигурно не му е по ќеф, ете има мажи кои не го сакаат тоа
Јас немам големо искуство во овој поглед секако дека ми е убаво, особено кога мене орално ме задоволуваат. Најмногу ме нервираат машки, кои во среде орален секс ке се кренат полека и ке ме залапаат, малку ми е глупаво кога ке го почувствувам вкусот на мојата вагина, од неговите усни. Инаку премногу уживам во орален секс па дури после добар орален секс ако знае добро да ме исцеди немам некоја преголема желба за главниот секс.
ХМ...МОЖНО Е И ТОА ШТО ВИКАШ,МОЖЕ НЕ САКА а нема како да ме одбие и ај ради бебето.што знам и јас прашав што врска има бебето и он ме прашува нели ти е малку чудно ние тоа да го правиме па да го бацувваме бебето? искрено незнам затоа прашувам што да правам