Ајдее епа тогаш воопшто и немајте односи,како после тоа ќе го баците детето???!!! Ова се глупави изговори,разбирам додека си трудна да се плаши било каков секс за да не с еповреди бебето иако нема врска ама ете таков страв разбирам,али ова не го разбирам. Ама гледам и пред бебето вие само неколку пати сте имале,спомни му го тоа,прашај го.Може има др причина,а може и воопшто не му се допаѓа оралниот секс па затоа.Има секакви луѓе
баш ќе пробам да го прашам фала за советите до сеа видов 2 скоро слични така да значи нема нисто со бебето туку има нешто
Јас уживам да добивам оралка, ама од друга страна не сум најсреќен кога треба да си ја задоволам девојка ми орално. Како и да е, никогаш не сум себичен и сакам и другата страна да се чувствува убаво и возвишено, така што.... давам и јас орално задоволство. Али сепак кога добивам е врв. Вие женските најдобро го знаете тоа како е. Замислувајте дека лижете сладолед кој наместо да се топи тој уште повеќе се зголемува со цел да се напалите што повеќе во текот на актот. Јас од друга страна правам имагинација како пропаѓам во блато и се обидувам да најдам злато during the oral pleasure I give.
Да, и кога пружам и кога добивам - 69% zaljubena589 нема ама баш ништо гнасно доколку тој се одржува. Уживај и убаво помини си
Па не знам зашто се гадите толку хаха, ај кај нас жениве да се гадиш некако е непристојно местото ахаха ако ме разбирате што сакам да кажам, а инаку за кај мажите баш е јако и претставува задоволство...нема вкус па да се гадите од нешто ...ко кожа да лижете! мене ми е убаво.
Повеќе пружам одколку што добивам. На почетокот не ми беше нај, но сега ми е многу убаво кога го гледам толку задоволен. Досега ми нема свршено во уста, а многу сака. Јас би ама незнам што да направам откако ќе сврши, бидејќи несакам да голтнам ...
ми текна муабетов со плукањето...една колешка ми кажуваше на работа.Кога и ја наполнил маж и устата знаете веќе со што да не се објаснувам и тргнала накај купатило да плукне арно ама и свекор и станал да пие вода и и рекол што правиш снашке а оваа морала да голтне за да му одговори
хахахах ова како виц дојде!!! Иначе јас со мојата сопруга редовно имаме орален секс знам дека и таа сака зарди тоа што јас никогаш му немам речено ајде сега задоволиме орално , за возврат јас секогаш и ја лижам а многу често и ја доведувам до лудило и свршување на кој после тоа ни следи еден прекрасен секс. Затоа за сите девојки што се двоумат тоа да го направат што побрзо нема да погрешат но тоа да дојди онака спонтано поззз
Сакам само да го пренесам синоќешниот секс со мојата сопруга каде 3 саати имавме орален секс. Бев излезен а кога се вратив таа спиеше па јас тоа го искористив и во дневната соба направив добра атмосвера со свеќи и добро црвено вино, потоа отидов да се истуширам и ја разбудив сопругата.кога виде како се имам подготвено отиде и таа за се истушира и кога се врати нормално почнавме со малку галење и одма се врливме на орален секс прво таа ми го пушеше како да нема видено 1 година к.. па одидовме на поза 69 меѓутоа јас бев одозгора за да неможи кога ќе го земи да се трги да го прима длабоко во неа. После тоа таа побара да имаме секс но јас му го ставив само две три пати само да се рагори малце појќе а после тоа му ја лижев можи 1 саат а во меѓувреме клиторисот му го стимулирав со вибратор,што да ви кажам ја побудалев да се треси како да ја има удрено струја хахах ми сврши неколку пати во уста.после тоа главната улога си ја презеде таа легнав на стомак а таа почна да ме мачка со млеко за тело и полека полека слегуваше надолу кога во еден момент осетив како почна да ми го лиѓи анусот не знаете што ми се случуваше ме поремети.После тоа јас станав а таа на колена ми го пушеше длабок,чуството неописливо и за на крај јас легнав на грб а таа ме задоволуваше ненормално за јас да му свршам во уста.Но кога дојде време да свршам и кога ја осете спермата во уста се тргна и досега не сум имал подобро свршување како тоа. Затоа на сите што немаат пробано да не чекаат многу и да го остетат чуството што го имав и јас поздрав до сите кој обожаваа орален секс!!!!!!!!!
Јас сум нова на фемина па сакав да прашам нешто ако можете да ми помогнете.Значи пред околу два месеци мојот дечко сакаше орално да го задоволам но јас се гадев од самата помисла и го одбив.А сега после се што прочитав на оваа тема сватив дека нема зoшто да ми биди гадно и решив да го направам тоа.Е сега проблемот е тоа што од првиот пат кога ми рече ми има речено само уште еднаш и сега јас не знам како да ја почнам темава за тоа.Сигурно нема сама да се спуштам таму долу бидеќи не сум имала такво искуство до сега.Кажете ми како да го почнам муабетот.Фала од срце.позз
diskretenbt.... море што си описенннн мама миааааа! Овоа ќе си го најдеш сајтот за true dirty stories и ослободи се таму . Инаку не ве разбирам зошто би ви се гадело, ко од вчера да е измислено задоволувањево. Затворете очи и уживајте.. http://www.youtube.com/watch?v=TSuSCKGQ ... re=related
Општо темава е психопатски болна работа. Устата е за јадење леб луѓе, а не да ги собирате остатоците од урина. Тоа е одвратно. Не е човечно, туку како некој животински инстинкт. Пред да го ставите тоа во уста, прочитајте што се содржи урината, и дека не се плакне целосно со туширање, и запрашајте се каде се тоа нешто влегло....
Ајде да не забегам далеку од темава, а ќе забегам - а уринотерапија нешо? Су чула за такво нешто, чисто онака информативно или јок? Изгледа јок! Не дека повикувам на пиење урина сега ама - поентата ми е јасна се надевам И не собираме остатоци од урина, собираме Спојлер сперма ако веќе, yummie! Бу баба бу! Оргазам и орален секс, никако. For every time you give a blowjob a kitten dies, said God Не знам зошто но просветители освен кога си ја вршат работата во образовните институции, многу ми газат на нерв. Разбирам дека не секој сака, ама осудување и крстење и споредба со содоми и гомори ќе ве молам НЕ! Психопатски е да се воздржуваш од основното задоволство а не да му се препушташ.
ххаахха да ти казам право влегов во некој филм кога ја пишев статијата и можи малку претерав ама многу беше добро што да правам поздрав ljubam
Темава или ти имаш некој проблем Искрено,не сакам да верувам дека навистина си го напишала тоа -зошто навистина го мислиш,ќе верувам дека си сакала да не предизвикаш Не е човечно? Човечно е се што ти предизвикува задоволство Одвратно исто не е,а за животински инстинкт-па се буди понекогаш кај сите нас .можеш да пробаш да го разбудиш во себе