Нема потреба јасно ми е дека сум човек, а не животно, и што ти предизвикува задоволство??? Тоа што некој ти го пика у грло, тами каде што јадеш и пиеш??? Утре со таа гнасна уста децата ќе си ги бакнуваш!!!
Princesss па добро оној твојон никогаш ама баш никогаш не сакал да се задоволите орално? Чинам прочитав дека имаш проблем со него, пробај да го змениш ставот кон ова, може ќе ти смени и други ситуации. Почекај малку, ние сме животни, само што разумот ни функционира повеќе од животните, и палиме огинче.. иначе иснтиктите ни се исти.. А устата ќе си ја измиеш, и валаааа чиста е... Аман што драми правиш...
Aман бе, од каде вакви сфаќања?! Ја се кладам, дека и нашите родители го прават/правеле истото со својата уста... И што? Најнормален нагон... Ако ти ја лиже, ако му го пушиш... Голема работа. Јас тврдам и верувам во тоа, дека тоа се најчистите места на нашето тело. Ако ништо друго, к*рот сигурно му е почист од рацете што му се изложени на се и сешто во текот на денот.
И рацете ти ја допираат хартијата со која бришеш газ, па пак си ги штипкаш и гњавиш децата. Ама знаеш, едни паметни тетки и чичковци измислиле еден термин што се вика „хигиена“, па затоа не фаќаме инфекции и не сме какани цело време.
Не верувам да курот со којшто ебел над 100 девојки што вагинално што анално! може да е почист од рацете. Да беше хигиента на ниво немаше да има толку болести. Плус кога девојки во 3 годишни врски или без врски можат да им ги пушат брадавичестите курци на нивните дечковци секој ден значи дека тие курци биле изложени на нешто мнооогу понехигиенско отколку рацете во текот на денот.
^Бреј, бреј што изнакажа... Ако ти си налетала на таков „брадавичест“(?)... Ноу комент ондак.... На дечко ми ку*от чист му е... Башка му верувам. И немал 100 девојки. И одржува хигиена.
И детето си го раѓате од вагината кај што неколку пати неделно ви влегува ... па сега што ... свашта.
Ајде принцезо, се кладам дека за година две најмногу сама ќе бараш да пушиш к*р! Фала богу нема децата да си ги бацам уште со сперма на лицето, ќе одиш ќе се измиеш ко човек. Не си ја фаќаш ти дундата? Ја фаќаш. Па после си ги миеш рацете, нема со тие раце да јадеш. Барем речи дека не ти се свиѓа тоа и крај, а не овде да тресиш зелени како било ова психопатска работа, а 90% од луѓето го практикуваат. Па можеби тука ти спаѓаат и родителите.
Ајде принцезо, се кладам дека за година две најмногу сама ќе бараш да пушиш к*р! Фала богу нема децата да си ги бацам уште со сперма на лицето, ќе одиш ќе се измиеш ко човек. Не си ја фаќаш ти дундата? Ја фаќаш. Па после си ги миеш рацете, нема со тие раце да јадеш. Барем речи дека не ти се свиѓа тоа и крај, а не овде да тресиш зелени како било ова психопатска работа, а 90% од луѓето го практикуваат. Па можеби тука ти спаѓаат и родителите.[/quote] Абе кажии поедноставно за да може това да го разбере................................. да знаат машките колку им је сладок , ке ни наплаќаат за пушењето Оставија за некоја година ке види сама.............
Јас сакав да и поставам некои прашања на Принцезата дотична,како на пример дали осетила сексуално задоволство? Пошто гледам има 19 години,па претпоставувам и се присакува ил не? Ако осетила тогаш мора некому и да му пружи.Ама со таквото размислување ,за жалење е . Секс си имала?Предигра нешто?
Mене вчера ми го избришаа коментарот, можеби претерав со директноста ама таа е вистината- луѓето треба малку да се запрашаат зошто партнерите бараат нешто кај други, и да не се чудат затоа што се изневерени
а принцес се бацуваш ти со твоите родители? мислам дали они тебе те бацуваат со устата? што мислиш дека они не го прават/правеле тоа? или другарите/другарките со кој се бацуваш/поздравуваш (освен ако не се поздравуваш со рачето на километар) не го прават тоа? размисли малку подобро секој ден се срекаваш со луге што го прават тоа и ако вака размислуваш подобро седи си дома да не фатиш некоја болест од тие "гнасни усти" ..... а со дечкото можеш да го бацуваш што 100% лижел кој знае чива пред тебе,не ти е гадно да го бацуваш??? со вакво размислување НИКАДЕ ... али сигурна сум ке го смениш мислењето за некоја година ај позз сеа
Абе да знаат машките колку им е сладок и самите ќе сакаат да си го пушат а мислам дека знаат ама физички се немоќни да го сторат истото, па затоа сме тука ние на помош И обратно пропорционално, и ние знаеме колку ни се слатки ама ај оди наведни се да ја пробаш, па затоа се тука машките. Принцезата веројатно вежба јога па може да си ја дофати самата, секоја чест
мммм поубаво здравје,јас се нафаќам цеееела ве4ер да му пружам на сопругот орален,а не дека и аналниот не го сакам,ама вака ми е МММММММММ Која не пробала не знае што испушта,а од кога ке проба ке се кае оти не пробала порано
Тоа сега ќе речев, дека можат можат Или е до јогата (видов во еден филм, онака реално без финти) или до скршеното ребро кое конкретно го нема Мерилин Менсон токму за да може да си прави „сам себеси си го пушел“ Се разбира билатералните средби да ги наречам ептен софистицирано и културно, се како да кажам, поубави бе
Целава "интелектуализација" поврзана со сексот независно дали се работи за орален или анален секс е за мене малце off.Ако девојката се возбудува на тој тип на секс,супер,ако не се возбудува исто ОК ,но давање причини зошто не сака е малце чудно.Сексот се јавува на тотално друго ниво.Веројатно од рациото битно ми е да знам дека е стабилна,дека не е наркоманка и дека нема да ми забоде нож на спиење по фантастична партија секс само затоа што има апстиненциска криза.Останатото е физичка привлечност и комуникација. Никој не рече дека "длабоко грло" e на репертоарот.Полека,има време. Како други можни опции девојката може да си игра само со јазичето,или да го бакнува "господинот".Па вие сте барем романтични. Па било хигиенски,па не било,па што ти знам. ОК,следен пат кога ќе имам потреба да ја лижам цурата,ќе си земам бели гинеколошки ракавици и лабараториска цвикера со zoom огледалце(органолептичка проверка минус вкус)." Да видиме што имаме тука... Прво гледаме фино дефинирани усни.Чекај да видам како клиторисот реагира. ОК почна да се навлажнува,и пали моторчето.Орел,теренот е чист,следува обработка, па длабок коп".Мислам стварно. Најбезвезна комбинација е девојката да има убава уста(усни) и да не сака орален секс. Коментари од девојки од типот "Ама не сакам да ми с*ршиш на фаца.Што знам спермата е некако чудна и лигава т.е.лигавo-чуднa".Сериозно?Нема од што да се плашиш маче,100% природен производ со висока нутритивна(нутриционистичка) вредност од типот јогурт ab kultura може само да ти помогне у диетата. Оралниот секс како едно од битните оружја за зачувување на бракот.Типот ќе пушти пивски стомак,ќе го фатат колковите,и брзо ќе се заморува.Исто и типката.Солуција? Фино лепо си легнале на кревет у 69 и си работат. Најжалосното е кога ќе прочитам ригидни ставови од млади девојки на оваа тематика. СВе младотурци,а кога ќе дојде сексов на дневен ред слабо нешто. Абе тоа мозоците треба да ви експлодираат од идеи.Фин mix да се направи орален секс и храна и мислам дека 1000 идеи ќе се родат. Некои девојки сакаат сладолед ,па фино лепо можат да уживаат во орал плус нивниот омилен сладолед,онака малце да нанесат на "господинот" ради flavor.Па потоа типацот може да се налути и да го грабне цело пакување и да го збрца "господинот" у сладоледот,и да и дава на типката да се насладува.Мислам стварно, се отвараат нови хоризонти. Некои девојки сакаат чоколадни "палачинки",па ете во тој дух може чоколаден прелив да се земе и да се нанесе.Некои пак ги сакаат солени,значи за тие девојки веројатно повеќе одговараат различни видови на павлаки или сирења.Веројатно X идеи ќе добиете у најблискиот супермаркет. Конечно,продолжете да се плескате на истото креветче кое ви го подариле мама и тато,затоа што е даровно нели,онака 5 години у врска(брак),5 години на истото креветче,истите пози,исто се.Немојте случајно нешто да менувате.Евентуално елиминирајте го оралниот секс. Сами си го стеснувате просторот за да успее врската, бракот.Не постои машко што не сака да добива орален секс од девојка.А зошто да не биде взаемно.
Дали ви се случило вашиот партнер да ве залапа откако ке ви ја лиже, онака целиот излигавен, и да си го почувствувате вкусот на ваѓината во вашата уста.
А тебе ти се случило да го излапаш онака со пуна уста сперма? И да ти тече насекаде по фаца... М? Многу си ми активна по сексуалниве теми, ма то шириш способности!