Фала ме успокоивте. Не ми се допаѓа. нит ми се допаѓало. Имав една комична ситуација наскоро кај што типот ми изреагира дека не е возможно да не ми се допаѓало итн итн, па ај реков да си прашам HardSex во право си за некои моменти дека можеби премногу му ја мислам. Фала ти, ова ептен ме бендиса „Ако не ти се допаѓа,не ти се допаѓа,никому ништо.Не се секирај“
^ peperutka30, па нормално дека не е ништо страшно или чудно ако не ти се допаѓа. Сите сме различни, специфични, особено кога станува збор за сексот. Ако не сакаш да ти пружа орален секс, кажи му на партнерот, објасни му дека едноставно не ти се допаѓа и готово. Нема да уживаш ако правиш нешто со сила.
Hi there sister И јас мразам кога мене ми пружа, едноставно буквално како што пиша ти, досадно и гадно. Иако морам да признаам општо не сум баш љубител на оралка, но дефинитивно кога му пружам уживам 100% повеќе отколку кога ми пружа. А тој па дали сака да ми врати или па и него го пали тоа секогаш се лути и буквално при секој однос ќе проба демек во занес да го направи тоа али нема шанси Едноставно не сфаќа дека НЕ МИ Е УБАВО!
@ Тема. Интересно што ми се падна токму 69-та страна за коментар! Морам да признаам дека уживам и вака и така, само поретко кога мене орално ме задоволува. Најчесто не сум опуштена, а негова голема грешка е што не внимава кога е избричен, па од боцкањето не можам да се фокусирам на други моменти.
И јас не сакам, и експлицитно тоа си го кажувам и на партнерот. Некогаш на шала ќе му кажам еј што правиш, не ти е роденден.. Едаш вика па именден ми е, така се погоди баш Значи си кажуваш, не ти е убаво и крај на муабетот.
Јас него сакам оралниот секс, ама пред некој ден го пружив на мојот партнер иако неми беше баш пријатно чуство и ми сврши во уста, откако ја исплукав спермата забележав во неа мали капки на црвена течност изгледаше како крв, и сега ме измачува фактот од каде е таа крв, и да нее партнерот нешто болен што имаше крв откако исплукав а него прашав ништо него ми беше непријатно и сега цело време мислам на тоа кеве молам за совет дали некој имал слично искуство.
Да не си имала некаква раничка во устата? Навистина незнам од што би можело да биде, најдобро ќе биде да поразговараш со партнерот, вака со седење и моллчење ништо не постигнуваш.
Мислам дека нема нешто многу феноменално во ова и дека повеќето девојки баш и не уживаат орално задоволувајќи го својот партнер. Но, размислувајте вака, штом ќе ја завршите својата работа, можеби и тој ќе се спушти под папокот
ахахахах и најдобро од се, вие и да му свршите у уста е оправдано .. па вие немате контрола врз тоа како шо имате машките. хахах
Малку оф топик, ама смешна коинциденција се има случено во горенаведената анкета Гласовите за Да, и кога пружам и кога добивам се точно 69% хахаха
значи се и сешто прочитав на темава, ама не најдов то мене шо ме мачи... гледам поголемиот дел уживаат во оралка, а исто и јас..но никој не спомнал за длабоко грло.. што мислите вие? има некој пробано? искрено јас се обидувам,ама некако не ми оди SS
hahahaha neznam so da kazam koj e nevin vo toa mislam najubavo e da se proba koga ste i dvajcata p[odnapieno po malce zaradi toa sto ke bidete po opusteni i nema da se stegate nema pricina od gadost ako ste dobro higienski odrzavani, super e vredi da se proba 69 vo stoecki dlaboku grlo ne ali sakam ali partnerot slabo nekako ne mu ide like like
хаха во почетокот многу ми беше гадно и без везе немаше шанси да пикнам во уста тоа чудо но полека почнав да се навикнам и со задоволство го правам тоа многу ми е убавоо за длабоко грло тоа го правам речиси секогаш во почетокот многу е тешко ама со вежбање ке се навикнете и после неколку време нема да ви делува нешто трагично
Во никој случај не го избегнувајте оралниот секс во целата игра и тоа како ни годи тој вид секс на нас машките ви гарантирам за тоа , тој што нема пробано под хитно тоа да му го стори на дечкото а за возврат нека си побара од дечкото и тој неа да ја среди поздрав
хахахха малце се изгубив хехе може вака да си прашам хехе поза 68? длабоко грло? и како тоа 69 стоечки????????