вака ќе направиш од како ти ке му пружиш него ке се рашириш и ке го погледниш заводнички и ке го ставиш прстот вуста и потоа долу самиот ке биди свесен за што станува збор и ке му ја наведнеш главата
Обозавам да лижам добро средена,да и го грицкам клиторисот А исто така ме пали ептен и некоја со голема уста кога ке го засмука убаво со сласт
Lugje a sto ako ima nekoja mirizba ?! a i koga sme iskoceni imam belo perenje i nemozi da bucni dolu ?! mislam jas ne mu dozvoluvam poradi toa .. kazete so da pravam.. ako mu dozvolam vodeno e..:/ i neznam daj kazetee ve molam <3 Ve sakam
абе ке си се средиш, кога знајш шо ќе се случи, и мора да има миризба сега шо да прајме. ама не да смрди ќе си се искапиш ќе си се средиш ќе си ја намирисаш (се зафркавам немој да ја мирисаш!) ама ич не се секирај. ако нешто не е како шо треба тој сам си викам нема да си продолжи. и ние те сакаме тебе
Па да секако.. мислам неможиш да појдиш така не капана.. (исклучок имат некој девојки) иначе сепак фала за советот.. <3
Еепа вака. Сакам утре да му пружам орален на дечко ми, ама прв пат ќе ми биде, не дека ми е страв ама незнам што да правам, да не утнам нешто ,незнам како да започнам, па како да продолжам.. Сме зборувале за ова пред некој месец, ама ништо не биднало, и сега сакам да го изненадам, а можеби и он мене ќе ме изненади после. Уште од сега целата се тресам,верувајте.
Jas uzivam vo oralniot seks , mislam i koga pruzam i koga mi pruza i 69 i sekako ! znaci poluduvam preubavo mi e , misam na decko mi mu e speciealnost lizenjeto navistina , prav majstor e ! A isto taka i pred da pocnam jas da go pruzam mi ima kazano deka toa mu e edno od omilenite nesta Jas od pocetok nejkev neso ama nekako pocna on od okolu da mi spomnuva deka saka i poso bese on mn dobar resiv i jas da go pocastam i sega i 2 uzivame )) [mod-kirilica:2i8ernh8][/mod-kirilica:2i8ernh8]
на почетокот ми мене некако ми беше фуј не знаев дека е толку убаво а сега се забораваме со саати на интимните делови.
da mnogu uzivam koga dobivam,epten mi e ubavo a sekako i jas pruzam bidejki znam deka momceto uziva vo toa
Decki imam 18 godini se gledam so edno dete od 23 god i dosega sum nemala sex i ne skam zatoa sto kratko vrme za zname samo eden mesec iako za kratko vreme premnogu se zblizivme i mi vika da imame oralen sex za da ne bidam skinata a dvajcata da bideme zadovolni jas ne skam i mu kazav deka ne mi e higienski i deka mn mi e gadno me ubeduvase deka toa e normalna rabota ideka site go pravat toa ama nz........sho mislite trebit da imame prvvo oralen dodeka da soberam hrabrost za da se skinam ??
pa toa se chekorite na seksot prvo so oralen se pochnuva pa drugite.iako kaj mene beshe sosem sprotivnoto prvo banalen oralen pa analen
Не мора да значи дека со орален се почнува, зависи од желбите на двајцата партнери. Оралниот во повеќето случаи е добра предигра за она што следува потоа. Од друга страна, познавам луѓе што (барем така зборат ) немаат орален, а си имаат редовно вагинален или анален.
Pa i toj toa mi go kazuva deka taka se pocnuva i za seksot kako sex deka ne e prerano i posle 1 mesec znaciti detevo e prevnmatelen za tie raboti ama sepak nesakam da bidam iskoristeno ubavo e cuvstvoto da go gledash zadovolen ama....ne sakam posle seksot odma da me ostavi pa da si ostanam takva skinata......mislam deka ne bi go napravil to spored ova sho se znajme 1 mesec znacit e dete ne mesto i ponasanje i se se znacit mn e vnimatelen ama seuste se mislam..