Леле, сега кога ќе ми текне на мојот прв пат кој беше пред нецела недела, ми се смее искрено. Пет минути сум застанала и се мислам што треба да правам и ај добро, мноогу ми беше чудно чувството, ама се снајдов после неколку минути и океј беше. Дури ми рече дека немало шанси да ми било првпат, многу сум била добра.. е јебига. Сигурно ми ласкал ама ајде, не се жалам
Vecerva sakam da imam so decko mi i oralen i vaginalen...ama nekako strav mi e ....... ajde ke vidime utre da kazime sho bilo kako bilo
Hehehe devojki nisto ne bese dobro....oralnoto mene ne mi odese i odma se trgnav malku se navredi toj ama mene mi se losese....a za seksot nemozevme da go imame: prosto ne mi vleguvase nz sho bese......i jas celata se tresev znacit nemozev da se smiram racete nozete se mi se tresese :s i potoa celata se zdrvivi nemozev raceve da gi dvizam ve molam kazetemi barem deka e normalno :
Честитам и се надевам дека ќе имаш уште многу такви моменти во животот исполнети со квалитетен орален секс кој ќе резултира со квалитетни оргазми. Инаку секако сум за и нормално е дека е поубаво кога тебе орално те задоволуваат, отколку коа ти го правиш тоа.
Сакам орален секс,но само кога добивам....Дечко ми обожава кога ми го дава тоа задоволство(значи секогаш го практикува тоа орално да ме задоволи пред секс),но јас се срамам и незнам како да му речам дека сакам да пробам ЈАС да го задоволам орално...и мислам дека нема да го направам тоа како што треба...па девојки,некој совет од ваша страна?
Ако веќе си одлучила да го направиш тоа тогаш нема што да му кажуваш само опуштено и спушти се доле , нема да се буни верувај а ако веќе не знаеш како само речи му он да те води, а и ко за прв пат не мораш до крај доволно е малку онака ко за предигра. А за делот „мислам дека нема да го направам тоа како што треба“ па никој не се родил учен, ќе научиш, има време.
Здраво дами,после долго разгледување на темава редно е да се претставам,моето име е Вистинската личност,а у маало ме викаат Оној што го сакаш и му веруваш. Кандидатки? Се шалам.
Само спушти се надоле и тоа е тоа. Мажите уживаат во орален секс и верувај не се прашувај и изначувај себеси за тоа дали си била добра или не. Мажите комплетно уживаат во тоа. На крај краева он од што ќе биде возбуден ќе ти кажува што како треба да се одвива
Стално му пружам орален и да, уживам во тоа. Убаво ми е кога гледам дека тој ужива, не би му го скратила тоа задоволство, а Богами и мене не ми е лошо дур го правам тоа
Пред три недели јас му го пружив тоа задоволство на мојот партнер... Добро де,и мое задоволство беше Посебно кога гледав дека тој уживааа Прв пат ми беше и ОК поминав... Дури неколку пати потоа ме праша дали навистина ми е прв пат,не му се верувало,сум била премноогу добра