neee nikogas ne sum ja goltnala... nekako mi e neprijatno :roll: :? ako ima takov ovdeka neka go podeli iskustvoto so nas
ova so ovoznite kondomi mi e mnogu glupava idea.nooo way a sto se odnesuva do oralniot seks jas poveke mu pruzam odkolku toj,bidejki i ne mi e nesto posebno zatoa sto ponekogas imam bolki.A i cesto posle doa mi se javuva infekcija otecenost i cesanje
Jas da vi se pofalam vcera sum mu go pruzila najubaviot oralen seks na decko mi, premnogu mu bilo ubavo taka rece, i posle toa ne mozese da mu se spusti uste 15 minuti ne mozese da se oblece a se brzavme da iskocime Inace go citirav komentarot na bluberry zaso i mene mi se desava da me boli dodeka oralno me zadovoliva, isto taka i pri pojak peting me boli klitorisot? Normalno e toa ili?
Јас сум голтнала и НЕ МИ СЕ СВИЃА има некој чуден вкус, а слушнав и дека била многу калорична . Па девојки внимавајте!
Хахаааа демек "не дека несакам да голтам туку многу калории има, да беше диетална ке голтав" bibitri се шалам, јас немам пробано и не би сакала па и лековита да е
Калорична? Пред извесен период читав дека некои манекенки биле на диета и пиеле сперма и така ослабеле неколку килограми. Инаку не сум голтала ни јас
еееее, бач ме зачуди ова со диетава. Како мислиш пиеле сперма, само на тоа биле цел ден?!?!?! Грозно!!!!!!! А ако е точно ќе почнам да ја применувам и ќе ви кажам, само да не ми е за џабе
LELE , тоа за голтањето ми е некако лошо зашто шо знам некокаш кога храната што ја јадат е помасна тогаш спермата има некој вкус незнам појак и мене ми е гадно да ја помириснам а не па да ја голтнам , ама сепак орален секс е супер особено кога е взаемно!
Се согласувам.Ние имаме пробано орален секс и така и така и е супер. А тоа со голтањето...незнам некако гадно ми изгледа!
isto i mene no mene voopsto ne e sakal da mi pruzi oralno zadovolstvo toj mene ne e fer i togas poveke nitu jas imamzelba za da mu pruzam nemu
Нека не те чуди, спермата е полна протеини, нема шеќери, нема масти... така да, голтање сперма ти е најдобра протеинска диета