Го зголемува ризикот! Ризикот е присутен доколку некој ги мења сексуалните партнери како чорапи. А искрено се надевам дека не си една од таквите ХПВ вирусот секако дека е канцероген, тој го предизвикува и ракот на матката. Така да сума сумаре, ако доволно го познаваш својот партнер, и ако тој немал сексуални односи со некоја друга освен тебе, или евентуално со уште некоја личност пред тебе, нема потреба да се трауматизираш со ракови. Ако знаеш дека одржува хигиена и дека е здрав тоа е тоа. Колку што знам јас спермата, предсемената течност и пенисот не се канцерогени. Знам дека дечко ми е здрав, знам дека немал повеќе од една сексуална партнерка пред мене, зашто да би се плашела дека ќе добијам рак на грло доколку орално го задоволам?!
Девојче, ти зезаш, уште со глупостиве, на секоја тема рашуваш веќе, па не е нормално. Дај искулирај малку, не зезај, на 23 години не се прашува ова. Не, не може никако да се остане бремена преку орален секс, така можеш само дома твоите да ги лажеш или дечко ти ако г извараш со некој.
Девојки ве молам за помош.....Значи со дечко ми сум во врска веќе година дена, сме биле интимни...но сега тој пројавува желба за орален секс (поточно сака да ми ја лиже ) и сега јас незнам, не сум искусна во врска со таа работа, како е, какво е чувството и едноставно ме фаќа нервоза...Затоа ке можете ли да ме упатите како да се однесувам, нешто што би ми било од помош Фала однапред
Чувството е преубаво нема поубаво чувство од тоа во сексот секако ако добро си ја врши работата а како да се однесуваш ? САМО ОПУШТИ СЕ И УЖИВАЈ ке видиш пшосле сама ке бараш
А мене не ми е јасно, како може машките да ги пали да лижат....па добро јас ако му пружам орален тоа е чисто заради тоа што сакам да го гледам како ужива а не дека мене нешто ме пали тоа...а го имам приметено дека е многу запален за лижење........
Дали има шанса да останеш бремена доколку си му го пушела, а не си имала вагинален секс и менструацијата ти е редовна?
Аахаххах да да секако ке останеш трудна со срека нека ти е ) Ххахахахахахаха Ах така да се останувало нема мака да си имаме хахаахахха Ало девојче 21век сме има итернет не сум знаела дека при толку голема можност на денешницава да бидат толку "просто-проширени !"
Леле ти пак со приказниве, до сега ќе го родеше еј мајке ми. Ма дај не умарај деца, глеаш дека им е убаво ти ги стресуваш со приказниве за бременост. Не бре, не можеш да останеш бремена, до сега како не сфати, па ја само ти имам пишано најмалку три пати.
да да стојменовска секако дека има шанси шансите се 50-50 види кога ке ја голтнеш спермата таа оди во хранопроводникот па потоа во желудникот и сега тука и се дели патот или ке земини во мочниот меур од каде што ке ја измочаш или накај матката и оп готово труднааа.ХАХАХАХАХАХАХАХАХА па дај молим те добро бе девојче ти глумиш,тренираш,или навистина си Г***А дај олади молим теее срамота е за годините што ги имаш