во право си сее до хигиената, ако вагината е добро измиена пред неколку часа пред сексот тогас нема да има некоја непријатна миризбра или лош вкус, напротив баш вкусна ке му биди на машкото , али нормално и да нема некоја инфекција оти можи од тоа да мириса лошо иако е измиена.
Kога нешто се подразбира нема што да се кажува двапати, затоа не одговорив. За буквалисти(+ситничари = најлоша комбинација ) нема одговор и трошење време.
утре ке напишеш и го начукав у пупак таа доживеа неверојатен оргазам,и тука има членови со помала возраст, и после сите у пупак ебат, можеби и сега у некое школо дебатираат децата за вшмукување на вагина, подобро е да се исправиш со коментарот за да нема негативни влијаниа, не се работи за ситничари или било што, дај да го извлечеме најдоброто и да помогнеме на тие што имаат проблем.
ок ок терај даље Не биди и ти дегенерик ебате, кој е глуп нека биде буквалист и нека процесира збор по збор, наместо да го сфати контекстот. Нормално дека може да се вшмукува вагината (не цела, ама добар дел), има техника со устата, ако не ја знаеш не сум ти јас крив. Секако дека главен приоритет е клиторисот пошто е најосетлив и има најмногу нервни завршетоци, према тоа не се глави во непотребни и глупи дискусии, ако имаш придонес на темата дај, ако не бркај работа. Ебате брливиот ќе ми мери секој кажан збор.
До пред овој викенд само мене дечко ми ме задоволуваше орално и за оние од вас кои го немаат пробано НЕ ЗНАЕТЕ ШТО ПРОПУШТАТЕЕ!!! Се чувствуваш толку ранлива и кревка и се наежуваш по цело тело.. ти студи и гориш во исто време. И... така и јас.. ми беше жал само мене да ми припадне целата возбуда од оралниот секс и се решив во саботата да пробам јас нему да му пружам (се разбира пред тоа прочитав 100 техники како се прави тоа најжестоко ) . Кога се спуштив не беше сигурен што ќе направам оти знаеше дека го немам правено.. арно ама.. За чудо јас се чувствував СУПЕР. како јас да сум шеф.. овојпат јас ја имав контролата и го напалив до пети! Се чувствуваше неверојатно и пријатно изненадено .. Денес повторно имавме секс и пак си се задоволувавме.. Тој сакаше да правеме 69 ама бевме кратки со време За крај уште само 1 потсетување : Пробајте да уживате во тоа и нема да зажалите
јас мислам дека нема девојка која не го сака ова макар шо некоја несака да признае али сите тоа го сакаат мислам уште сега прават планови за вечер со кој ... хахаххах
Па вака вчера дечко ми ми побара орален секс и му го пружив тоа задоволсто ..одамна повеќе од година на сум го правела тоа и на неколку пати ми доаѓаше на повраќање па се тргав,а така беше затоа што тој сакаше да го земам цел а вгрло ми влезе бе кај не ќе ми иде на повраќање Некој совет плус за следен пат,овој пат ми беше стварно неуспешно
Додека психолошки изгледа убаво како целиот негов пенис исчезнува, тоа не е пресудно за уживањето. Ако сакате да го земете подлабоко, сопрете и релаксирајте ги мускулите на грлото на секој сантиметар или така нешто пред да му дозволите да влезе подлабоко. Ако лесно ви доаѓа нагон за повраќање, пробајте да го позиционирате пенисот нежно на страна од вашето грло наместо да го внесувате, тоа ќе биде поплитко, а тој нема да ја забележи разликата.
И да додадам, употребувај го и јазикот повеќе. Исто така допирај го пенисот и до внатрешната страна на образот (се надевам дека ме сфаќаш на што мислам), партнерот ќе ужива.
И јас го делам истото мислење со тебе, ама маж ми не сака да ми пружа орален секс. Му било гадно. Ме фати инает и веќе ни јас нема да му пружам орален секс. Па да види како е.
(гадно) јас мислам дека кога лугето се во брак тој збор гадно не постои веке си свикнале еден на друг мора да се трпиме не му попуштај
гадно.. би било само ако девојката нема доволно хигиена, инаку кое машко не би сакало орално да задоволи девојка? нормално дека секој сака али само доколку таа е педантна и води хигиена за себе.
Јас водам хигиена, ама маж ми пак се гади. Не дека нешто многу сакам орално да ме задоволи, ама би можел понекогаш да го направи тоа.
епа незнам тогаш можи навистина тој несака, епа најдиси некој за мерак и ке видиш дали му се допаѓас на другиот али без да знае тој твојот