Само без паника ништо не е страшно ако ти побарал рално да го задоволиш. Треба прво да се прашаш дали сакаш тоа да го направиш, доколку сакаш тогаш само опушти се и прави онака како што чувствуваш. Внимавај да не гедал многу порничи па да сака да ти ја притисне главата за да пенетрира што подлабоко, и да можеш тоа да го направиш не му дозволувај и не труди се да бидеш совршена додека му го пушиш. со оглед на тоа дека сте долго во врска а не сте го правеле тоа ако си многу добра ќе се запраша од каде знаеш толку добро да пушиш а не сте го правеле тоа до сега. Мене ми се има случено тоа сакајќи да се покажам во што подобро светло дечкоми одеднаш ме преќина и ми рече: Од каде ти знаеш толку добро да пушиш а ми викаш дека сум ти 2 дечко и дека досега не си го праела. Секако колку и да му објаснував и колу и да се колне не ми веруваше и црвот на сомнеж кај него постоеше се додека расќинавме.
devojki sekogas koga sakam da mu go priustam toa zadovolstvo toj nesaka ,veli nemoj su usta lolololol..i so da mislam ja sea inaku soprug mi e veke 5 godini neame deca i slicno toj e 31 jas 24 ,,,,,,,
И пак проблеми со оралниот!! бидејќи тој не сакаше да врши орален се одлучив и јас да не вршам и да бидам на она неговото јас кога ќе сакам тогаш.тој се обиде да ме натера неколку пати да го направам тоа ама јас несакав и му реков пак јас кога ќе сакам тогаш вака со сила не ме терај.и тогаш се налути не му обрнав внимание само му реков ее сега барем знаеш мене како ми е кога сум незадоволна таму.кога после некој ден тој сам ми се понуди ајде симни се јас нее кога ќе сакам ќе се симнам и тој ама ти ова од инат го правиш знам јас,на ваков начин нема да ме натераш да се симнам кај тебе.и двајацата нервозни решивме никој да не го прави тоа зашо можеби некогаш јас кога ќе сум сакала да го правам тогаш тој немало да сака.и вчера како последна средба(од школски денови) јас покушав да му го земам а тој несакаше и јас се тргнав ми вика па нели решивме да не го правиме тоа?и јас во ред е се нема никаков проблем.и тој ама ти само тоа од инат го правиш нема да се симнам се додека не се осетам спремен да го направам тоа.јас-сакам да се ставиш на мое место малку да видиш како ми е мене.тој-ти си го правела нон стоп и сега ако сакаш кје го правиш јас кога ќе сакам и ти кога ќе сакаш... немам на кого да се обраатаам па пишав тука... Спојлер постирав на друго место али без одговоор
зошто не бидеш директна со него и не го прашаш од што точно се гнаси тој, кога веќе има искуство. Мора да има добра причина за тоа неможи наеднаш да му се згадува па не е бремена жена господе! Што и да ти одговори стој си на зборот дека нема слезиш долу кај него додека не слези тој. Ако почните да се карате едноставно објасни му дека се чуствуваш непочитувана од негова страна. Дека тој воопшто не се грижи за твоите потреби кои треба да ги исполни како твој дечко со кого си сексуално активна. И објасни му дека не е ништо од ИНАЕТ дека се чуствуваш на некој начин понижена зошто оралниот секс треба да биде од двете страни исполнет за да биди совршен ( не за џабе викаат дека 69 е прекрасна поза се сложувам со тоа). Ако продолжи да те одбегнува за тоа ако ти најди некаков изговор, ти избегнувај го и за секс. Ако те праша зошто - кажи му да се запраша дека веќе не сакаш да се повторуваш (се додека е гален мачор нема да го почитува толку твојот збор - покажи му малку повеќе заби)
zdravo postirav edn moj problem ama nikoj ne me posovetuva zaso kazete,,,,,,zaso ima li nekoja pricina mazskoto da ne saka oralen sex ,,,,,,,,,barem na ovaa da dobijam odgovor ,,,,,niti saka da mu pruzis ni da ti pruzi pio koja pricina pisete ve molam,,,,,,
Мажите најчесто не сакаат да пружаат орален секс, со изговор дека им се гади од миризбата на вагината. А многу сакаат да им пружаат орален секс. Не знам зошто твојот дечко не сака да му пружаш орален секс.
тој тие дечко или онака за ... ? вероватно или не те бендисува доволно тој тебе па затоа несака такво нешто вероватно не си му привлечна ,или па се гади од миризбата затоа несака.
po pravo soprug mie znaci mladicki sme neame dca 5 godini sme zaedno ama niko nesaka ednas samo bse i toa odamna inaku jas sum 23 toj e 31 neznam u so e problemot maci napisav glasno i jasno deka mi e soprug,,,,,, i plus za toa mi e jasno ne go zaso on nejke da mu se pruziii
епа дами и кај мене конечно тргна работава се изненадив како ја спремил работава.. првиот ден на матурата посака да врши сам орален.а втората вечер побара 69... Спојлер http://forum.femina.mk/seks/najdobriot-seks-do-sega-koj-nema-da-go-zaboravite-t500/150.html#p1651086 деталите од вечерта
јас имаам еден проблем...кога и да го задоволувам дечко ми орално добивам нагон за повраќање а не ми е гнас да го ставам во уста. тој ми вели дека нема потреба да го ставам во уста целиот пенис но во сите можни порничи тие типките го бутаат целиот пенис дури до грло не ми е јасно.неискусна сум....
Да но во порничите .... а тие се реални колку што е реален изгледот на фотошопирана манекенка на насловна на списание или пак сцените во кои главниот лик паѓа од 16-катница и останува жив и дури и оди . Шала на страна, пази што применуваш од тие порничи, да не се повредиш не дај Боже. Eве мислење од поназад во темава кое може да ти биде од помош.
просто не можам да го измислам сексот без да пружам орален секс едноставно тоа ми е манија да вкусам од сокот што тече од таму ама и од партнерката сакам да ми пружи
Uzivam vo oralniot seks no samo koga dobivam ili koga jas davam. Koga e zadovolstvoto dvojno t.e poza 69 nekako nemozam da se koncentriram na toa sto jas go pravam i nekogas go zapostavuvam partnerot