тоа е нормален процес и се случува речиси со сите девојки односно нормално е да се губиш зошто си пред раб да дозивееш оргазм т.е преголемо задоволство од л.........
sum pruzila i mi pruzile oralen seks no nikako ne mozam da se opustam i ne uzivam tolku pomognete kako da se opustam a da ne mislam na toa dali ce doziveam nesto?????
едноставно треба да се опуштиш и да уживаш во ова што го праиш или ти го праат може ти нејќеш да пружаш орален само сакаш да ти пружат затоа не си опуштена па мој совет е да пробаш само да ти пружат или па само да пружиш
сакам и кога ми пружа девојката мене а и кога јас нејзе и пружам орално задоволство.. тоа е преубаво нежто.. посебно ако е тазе капена
4ustvoto i zadovostvoto za oralen sex e podobro koga ke se skoncetriras samo na edno, a ne na 69. ako nesto pravite bidete sigurni vo toa sto go pravite. neka bide obostrano no edno po edno.pa da videte kako ke letate vo oblaci
Задоволството е еднакво и кога давам и кога ми пружат. Нема ништо гадно во тоа, само одржување редовна хигиена,опуштање и препуштање на задоволството
posle dolgo moljakanje od decko mi(i nego mu bese prv pat), mu go ispushiv i iskreno ne bilo tolku gadno ko sto mislev, malce ima spec. Mirizba no site ja iame taka da ne obrnuvam vnimanie na toa... Bitno ne mozevme da iame seks, a toj se popali nenormalno i rece deka bilo fenomenalno
Девојки користите ли нешто за подобра миризба на вагината? Јас еднаш пробав и вкусот воопшто не ми се допаѓа,многу кисело некако ,не знам некој совет?
не мора да користиш ништо за вкусот нека биде тоа природен вкус баш тоој кисел вкус го праи привлечен за нас машките