му го имам пружено ова задоволство на партнерот и он бесе премногу задоволен од мене како почетник но не сум му дозволила и он мене да ми возврати..одржувам хигиена до пред некое време имав зголемена количина бело прање,сега веќе не ..но имам помалку мислам нормална количина секрет, би сакала да ми одговорите дали е нормално секретот да има киселкаст вкус или пак не Фала
Здраво на сите .. Вака со дечко ми сум сексуално активна доволно врееме,проблемот е што мене ми е гадно а можеби и срам (бидејќи ми е прв) да му пружам орален. Можете ли подетално да објасните какво е чувството и дали имам потреба од гадење и срамење ? фала ви ..
Доколку чуствуваш гадење никогаш нема да ти биде убаво треба да си опустена и да не мислиш колку може да биде гадно, за прв пат да пробаш треба сама да си дадеш желба и хигиената е многу битна ствар од страна на машкото некој помалку некој повеке уживаат во ова задоволство можеш да пробаш еднаш ако не ти се допага немора да продолжиш позз
Мене на почетокот на врската ми беше мнооооогуууу срам ама после некое време се опуштив и сега секојдневно јас и мојот дечко си се лижеме down there
Ме интересира дали сте чуле за болестите кои се пренесуваат преку орал? Како можат да се пренесат? Кои се симптомите?
кој замислува вагинален секс а без притоа да го почне тој секс со орален не знае што е секс еден од моите омилени нешта е оралниот секс , не само да куцаш туку и да вкусиш
секој совет е добрeдојден 1.Што ако неговиот пенис има непријатен мирис? Заедничко туширање ќе ви дојде добро. Како предигра предложете уживање во купка. Но, доколку не помага туширањето, станува збор за габична инфекција и партнерот би требало да посети уролог. 2. Што ако мојата уста е сува? Долната страна на јазикот ставете ја на непцето и држете така неколку минути. Тоа ќе предизвика во вашата уста да се создаде повеќе плунка. Можете да си помогнете и со лубрикант погоден за орален секс. 3.. Му треба долго време да постигне оргазам, а веќе чувствувате болка во усните и раката. Како да го забрзате? Доколку мажот не може брзо да постигне оргазам, оралниот секс често може да стане вистинско измачување за жената. Задолжително стимулирајте ги и неговите тестиси како и точката т.н. перинеум (делот помеѓу тестисите и анусот). Вака со сигурност ќе го доведете до лудило. 4. Каков е вкусот на семената течност и дали да голтнете? Вкусот во принцип зависи од исхраната. Најчесто е соленкаст со можеби некоја нијанса на горчливост. Во принцип понепријатен е фактот што семената течност е топла. Доколку ви е проблем да голтнете веднаш, задржете ја момент во устата и потоа обидете се.
Па всушност каква е таа добра предигра без орален? Само хигиената ставена на пиедестал, како главен и најважен предуслов
Не се сеќавам дека сме имале секс, а не почнал со орален Тоа ни е предиграта на некој начин. Сакам да давам, затоа што знам дека ужива, понекогаш знам да кренам глава малце, да го ѕирнам, и доволно е изразот на лицето да му го видам! Сакам и да добивам, и добивам. Само незнам зашто, можеби затоа што јас кога се самозадоволувам најдобро си знам што сакам во моментот, како сакам, колку брзо и се тоа, ама до сега не сум свршила а тој да е таму доле кај мене.. Убаво ми е, уживам...ама најверојатно само мојава рака прави чуда за мене
Дали кога орално го задоволуваш треба само со устата да се движиш горе-доле.. или треба и раката да ја употребуваш.. како кога со раката го задоволуваш ?
Уста,јазик,рака- да но не премногу ...повеќе се важни движењата на јазикот и влажноста на устата..понатаму ќе експериментираш поише што го возбудува итн.