Здравоо девојки. Сакав да ве прашам нешто кратко и јасно. Како да постигнам Deep throat во оралниот секс? ми фали уште малце ама неможе до крај. па ако некој има совет како да пробам нека пише
се надевам ќе помогне ова Нема ништо подобро за постигнување на успех од упорен тренинг. Затоа нека не ви биде непријатно кога ќе бидете сами да вежбате со некој предмет кој наликува на фалус. Тоа може да биде краставица, банана, вибратор…примете го колку што можете подлабоко и избутајте го јазикот максимално назад. При фелациото “длабоко грло“ е важно пенисот да достигне до гркланот, рскавица која се наоѓа на влезот на грлото и внимателно насочувајќи го со рака да се обидете да го примите целиот. Како да се справите со нагонот за повраќање? За да го избегнете рефлексот или нагонот за повраќање обидете се да дишете само преку уста во тој момент. Повторно ќе повториме дека секое тело реагира на различен начин затоа ако почувствувате гадење, направете пауза. Изберете соодветни пози Може да ви изгледа необично, но соодветните секс пози за време на орален секс се многу важни за постигнувањето на “длабоко грло“. Најдобрата поза е 69. Така ќе го намалите до минимум притисокот во грлото и најлесно ќе го проголтате целиот член. Големината е особено важна Во никаков случај не треба да се загрижувате ако не успеете да го примите цел пенисот на вашиот партнер. Пред се сообразете се со сопствените возможности бидејќи и големината е особено важна. Сепак има многу други начини со чија помош ќе му подарите врвно задоволство.
Уживам кога добивам, а кога пружам само ако јас сум сакала да го сторам тоа,ако мене ми било кеф, а не ако сум го сторила тоа зошто тој сакал, тогаш некако без волја го правам тоа и не ми е слатко
dosega nemame probano nishto takvo ama bi sakala da probam koga kje sum celosno spremna i koga kje mislam deka iam shansa da dobijam i neshto nazad
Сигурно ке добиеш сперма во уста ако не го извадиш на време Стварно незнам што очекуваш да добиеш назад, верувај ако го правиш тоа од љубов и тебе ке ти биде убаво и тоа многу.
Драги феминки поглденте на кава статија случајно наидов верувале или не мене ова не ми е за верување зошто ако беше точно до сега секоја втора во нашава мала земјичка ќе беше бремена http://www.novini.mk/read/450988/so-ora ... -bremenost
^ Јас колку што сфатив, не мислат на тоа дека ако ја голтнеш спермата, ќе забремениш; туку дека ако ја голташ спермата при орален секс, твојот организам (вклучувајќи ја и твојата матка) ќе се навикнат на неа, па процесот на зачнување (нормално при вагинален секс) би се одвивал полесно.
Секако дека на тоа мислат, само буквалистите можат да сфатат поинаку и да не практикуваат веќе орален секс, ете ти беља. Се шалам. Сум чула за ова и пред тоа, не знам колку е вистина, ама дефинитивно на тоа што го кажа се мисли, бидејќи има само еден начин на забременување кој го знаеме сите.
ви се лоши на вас кога му го пружите тоа задоволство..? вчера му пружив прв пат леле како ми се слоши мислев ќе повратев на лице место но продолжив не се предавам јас и сега мислам дека имам од спермата во уста,тој вкус Некој совет против лошење ? секој совет е добредојден
Пружам орален секс на девојката и таа на мене нема ништо страшно и гадно у тоа ако се одржуе хигиена нормално.Понекогаш и свршувам во уста ,поретко ја голта спермата а почесто ја испљукува.Нејзина омилена поза у орално задоволување контра 69 таа долу јас горе
Сакам и тој сака.. само во последно поретко го практикуваме. Се е некако набрзина, и тоа ужасно ме нервира. Преку ми е дојдено од работата негова веке.
Сакам и кога добивам и кога пружам. Единствено што дечко ми сака да ме задоволи,но тој и баш не сака јас да му пружам. Кога ќе појдам прва нормално не одбива,но не сака и никогаш не ми рекол дека сака. Го прашувам дали е до мене,дали не ти е убаво,тој напротив вика дека му е убаво,но баш и не го практикува.Најважно му е јас да бидам задоволена.
Имаме односи со дечко ми векје 7-8 месеци..и досега не сме се задоволиле орално,јас едноставно не сакам,незнам од која причина,можеби немам храброст...Знам дека дечкоми сака,али досега ми нема рецено,валјада не сака да ме тера со сила...Дајте ми совет,да оставам на времето или да замижам да па да пробам...
Ма да сака он немора да ти каже, него само ќе се спуштел доле, јас мислам дека несака затоа не ни пробал. Глупо би било да му речеш ти дека сакаш, ако те одбие може да ти биде многу непријато.