Орален секс-да,ама само јас нему и убаво е секако,пробајте башка мажите најмногу уживаат во тоа.На почетокот неможев да смислам таква работа ама сега јас сум таа што прва се спушта надолу А инаку немам пробано сперма и незнам дали ке се осудам да пробам некако гнасно ми е,ама не велам дека еднаш можеби и нема да се решам да пробам,којзнае....
...da vi kazm i Muju ja nateral Fata da ja drzi dietava... ...ama po edno vreme i rekol na Fata... ...Fato zaebi dietava, imash jak cug... ...charshavov se u gz mi se napika...
Kate do prvi sum na program chitanje i komentarisanje... nekoj im kazal deka sum bil spor...pa mi ja namelile brzinata... na internetov...ni mozm muzika da slusham ni sliki da postiram...
Ако де,се зафркавав јас.Ај читај ,убаво е тоа,туку немој да ни се смееш.Уствари може ама скришно А за интернетов,ти кажав,и мене ми е own:
Za toa dali e gadno ili ne, e individualna rabota i najmnogu zavisi kolku ste bliski so partnerot, i normalno za vakov tip na sex higenata treba da bide na bezprekorno nivo
Оралниот ми е еден од најдобрите начини за интересна предигра. Повеќе уживам кога давам и често експериментирам со тоа, на пр. му го мачкам со крем, шлаг, чоколадо... Па во различни пози - при седење, лежење, стоење... Некогаш се случува воопшто да немаме секс, само да му давам орален и иако јас физички не се задоволувам, убаво се чувствувам
i mene na pocetokot mi bese neubavo i odvratno, no so tek na vreme mi stana se pointeresno pa sega sakam oralen seks isto kolku i vaginalen i uzivam i koga toj me zadovoluva i koga jas go zadovoluvam
Najveke uzivam koga davam ops: ufff nekogas mi e bolje i od seks luda sum po zadovoluvanje na partnerot oralno obozavam da mozam po celi denovi bi imala oralen seks hahaha
Оралниот секс ми е една од главните активности во сексот. Го доживувам како нешто страшно возбудливо и му благодарам на дечко ми што ме воведе во тие води. Бев многу против тоа, без разлика кој кого задоволува, ама тој беше упорен и на крај немаше бегање: така јако ме задоволи првиот пат, што треперев неколку минути. hock: Проблемот беше што јас не можев да се наканам да му го пружам него тоа задоволство, зашто го замислував како нешто неубаво, ама со време и со тренинг стана - ТОП и еве до денес еден секс не ни проаѓа без тоа. Се согласувам со другите кои пишале дека хигиената е најбитна, тоа треба да ни биде како ритуал и пред и после за да нема потоа - ме чешка. :? За голтање - нема шанси, затоа што вкусот е... неубав, ама генерално е закон! Само еден совет од мене: внимателно со храна во интимните предели, особено што најчесто се работи за благо, затоа што ги храните микроорганизмите и после настануваат проблеми (ова за женските, се разбира).
Го сакам оралниот секс ама имам еден смешен „проблем„ за кратко време почнувааат да ме болат мускулите на лицето и се осеќам како на заболекар кога мора долго време да ја држиш устата отворена