Нема некој што не сака орално задоволство според мене ! Зошто да не пробаш , не е ништо трашно па и ти тоа е дел од него нема зошто да мислиш дека нема да уживаш ... ќе ти треба време да се навикнеш,а ако го изненадиш верувај дека ќе го изненадиш и него со твојот чекор
Ти девојко не знаеш какво задоволство пропушташ.Срам?Храброст?Каква пак храброст ти треба тука. И тој ако гледа дека не си опуштена едноставно сам ќе проба и ќе ти докаже што пропушташ. Ако имаш срам,пробај со изгаснато светло.Се надевам дека ќе се опуштиш и ќе уживаш.
и јас мислев така пред да пробам орално, ми беше прво срам, дека нема да знам што да праам- да не се избрукам, после немав храброст, после мислев дека е гадно, дека е понижувачки (незз од која причина го мислев тоа), затоа што сум мн срамежлив карактер а мислев дека ќе биде ко да снимам порнич како и да е, откако пробав, па ми се заарни и си легнав на брашното. Дечко ми многу го сакам, му верувам, хигиена си одржува редовна- за да не ти биде гадно или па да има некој миризба- мора да има малце затоа што тоа е телесна миризба која ја има секој човек, не моеш да ја отстраниш, туку само со редовно одржување на хигиената доле, ефектот ќе се постигне. Опушти се, не му ја мисли што и како, замижи (ко јас, така поише ми одговара мене, моментот да го осетам) и уживајј. Ништо нема да се деси. Ако ти свиѓа, моеш да продолжиш со тоа, ако не слободно прекини
Еве го мојот проблем Дечко ми едноставно не знае како да ми даде орален секс... се што осеќам е како ме лигави. A со оглед на што и двајцата сме „нови“ во ова, па и општо со сексот, јас не знам што поточно треба он да прави, или на каде да го насочувам. Така штоо, би ви била многу благодарна да ми објасните што како треба И друг момент за кој сакам да ми дадете ваше мислење, е тоа дека премногу тешко се опуштам и поради тоа и ретко уживам во сексот (зборувам баш за чинот, не за предиграта). Немам доживеано оргазам, а дури и кога мастурбирам пред дечко ми, многу ми е тешко да свршам (ситуацијата не е таква кога јас дома се задовлувам)! Едноставно, убавите и пријатни чувства што ги предизвикува било кој сексуален чин... ми треба премногу време за да ги осетам и кога ќе ги осетам тоа не е експлозивно чувство, а често не ги ни осеќам, за жал. Дечко ми знае за ова, искрено правиме муабет и он се труди, ама сепак, нешто не е како што треба (не е во прашање физички/здравствен проблем, проверено). Фала ви однапред
Секој сака но не со секого. Што ако има нешто што го одбива да го направи тоа? Недоволна хигиена, непријатен мирис, мозолчиња, неубав изглед на вагината или срамните усни...... Има милион причини кои можат да му бидат гадни на мажот за да го напраи тоа, па дури
Оф, оф!! Кога веќе гледам не се срамиш да му кажуваш што како, почни да му кажуваш до детали. Стави му ја раката каде што треба и покажи му како се прави. Некои го имаат тоа во крвта, а некои треба да го научат. Кога ќе ти пружа орален, напомени му, да не го стега многу јазикот, да му е опуштен (си се срамам од речников кој морам да го користам ) , додека го лижи клиторисот нека го става прстот внатре, па потоа спушти го доле, нека лижи на отворот, и нека те допира на клиторисот. Пробај да заборавиш каде си и со кого си. Мисли само на тоа дека некој "ти ја лижи" еба'o А за оргазам при секс. Еден вид на доги стајл, на коленца на кревет, а он од простум позади тебе нека си работи. Се надевам дека ти помогнав
Нема поубаво чуство, дефинитивно. И за нас машките е фантастично доживување, особено кога девојката знае убаво да го „одработи“, „излигави“.... Врвот е кога самата инсистира финишот да биде нејзино дело.
Гласав за првата опција, но некако кога ќе размислам повеќе сакам да давам од колку да добицам. Зашто ? Поголемо ми е задоволството кога гледам дека не е при свест од уживање (сакам да угодувам, типична девица ). Сакам да ми даваат орален, но највеќе кога не е со моја иницијатива, туку од желба и напаленост самоиницијативно го сака.
Сакате кога дечкото ве турка со рака над косата кон долу, за да му правите орален или ова го сфаќате како некое понижување ? Читав негде дека машкото не требало да го прави тоа, бла, бла...па ај да прашам што мислите...
Па до некаде и е.Мислам нема што да ме тера со сила. Мене дечко ми тоа воопшто не ми го прави и не му е важно дали го задоволувам или не орално. Инаку како што тој ме задоволува така и јас. И мене ми е понижувачки да ме турка надолу,очигледно е тогаш што му е и зошто.
Не би требало да го сфатиш како понижување, веројатно сака да ти посочи што сака, секако начинот на кој го изведува тоа да не биде насилен и груб. Добро е да си дадете до знаење што точно сакате од предиграта/сексот. Мој предлог е и ти истото да го правиш, да му покажеш/шепнеш,фатиш со рака и да покажеш што точно и каде точно сакаш - на тој начин можеш да уживаш повеќе
Има многу други начини за да каже или да покаже што сака, не е начин тоа туркањето со рака кон долу... да, и јас како Силвер сметам дека тоа е понижувачки кон девојката, барем јас така би се чувствувала...
Секако дека има други подобри начини за тоа, најдобро преку муабет, но поентата ми беше да и докажам дека (веројатно) дечко и (?) немал понижувачка намера, туку во тој момент тоа го сметал како потребен знак за да го добие тоа што сака. Не паничете ако тоа е од дечковците со кои сте подолго време, треба да се загрижите ако сте со некој на почеток на врска или немате врска, туку само секс. Ако го сметаш тоа за понижување, искрено и отворено кажи му така, за да не се чувствуваш лошо
Каков изрод е дечко ти? Дo сега немам сретнато машко суштество што не сака или да му е сеедно дали му пружаш орален или не.