Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Орален секс

Дискусија во 'Секс' започната од newring86, 22 ноември 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2.221 глас(а)
    67,7%
  2. Да, но само кога добивам

395 глас(а)
    12,0%
  3. Да, но само кога пружам

257 глас(а)
    7,8%
  4. Не, не сакам орален секс

407 глас(а)
    12,4%
  1. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Си се изнапишала во темите за секс а врска немаш од тоа ....барем по она што си пишала ..
    Извини ако грешам хахха

На Мистер_89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Од кај знаеш па ти дека нема врска од тоа, девојката си е мажена (барем така напишала), можно е да се гади што има врска, не сме сите исти. :)

Грешката што девојка на оваа возраст (па уште и мажена) треба да ја знае е таа што таа „некоја течност“ се вика предсемена течност и не секогаш ја има до степен да ја приметиш, зависи колку е машкото возбудено, а и има разлика од машко до машко и во тоа колку предсемена течност испушта. :)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    hahah нема врска се извинив јас а тоа што има партнер не значи дека е мажена
    Ем и се сака да и го л..жат ем несака да возврати е тука малку морген ..?

4. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Па не реков јас на памет, во една тема каде што коментиравме и двете имаше напишано дека е мажена. Не е важно де, во секој случај не си ти тој обесправениот, маж ѝ нека се секира за таа работа, тебе ни ти влага ни ти излага што би рекле. :D Не биди до толку душегрижник па и ти. 8)

5. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Хахаха убаво си кажа се знае на кому му влага и излага ...а и не берам гајле за тоа не сум душегрижник ..Само видов сакала да и го л..жат а неке да пружа е па мила моја кај има такво нешто а не е фер за мажето..хаха

6. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Оваа, заедно со многу други теми во Љубов и секс е како Ladies Night во дискотека. Очекуваш харем од девојки... цела вечер ја поминуваш пиејќи меѓу мажи и зјапајќи во гужвата надевајќи се да видиш барем една плавуша. :tmi:

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.162
    Допаѓања:
    13.533
    Затоа и пишувам бидејќи не знам многу работи скоро секаде имам поставено некое прашање?????
    Немам испробано многу работи и незгодно ми е со другарка, мајка,сопруг или свекрва да раговарм за тоа па мислам дека тука е подобро...анонимно.
    И некогаш му го пружам тоа задоволство на мојот сопруг но не често, сепак и тој повеќе ужива во нашата мисионерка поза не дека сум себична имам пишано дека и јас одбегнувам и да сака...
    А икаде сумсе изнапишала во темите и да сеправам сезнајка де кажи ми како демек сум се изнапишала а врска немам????
    Да точно - мажена сум добро си запамтила :lol:

8. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
    Уживаме и двајцата во оралниот секс :)

На pinky16 и ADOKI им се допаѓа ова.
  9. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Дечко ми ужива кога орално го задоволувам, а и мене ми е убаво кога тој орално ме задоволува, убаво ми е и во двата случаја.

На veren, ADOKI и deckoto им се допаѓа ова.
  10. Mrs.Pinky

Mrs.Pinky Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    12
    оралниот секс е одлична опција за возбудлива предигра :) ....орален секс - ДА!!! во секое време 8)

На pinky16 и sungod им се допаѓа ова.
  11. Osamena-Srna

Osamena-Srna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    108
    Оралниот секс не е опција туку единствениот исправен пат за добра предигра, без квалитетен орален секс нема квалитетен однос.

На BoyL и Saraa им се допаѓа ова.
  12. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Партнерот ми е искусен, но јас не баш... Сакам да го задоволам орално, но не знам како, страв ми е нешто да не погрешам па да се избрукам. Совет? :$

13. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    и тој самиот знае дека не си многу искусна опушти се пробај неколку пати, тоа сигурно ке го излуди и ке го изненади бидејќи си се одлучила на таков чекор пробај неколку пати не е ништо сложено и ке се научиш. :)

14. Osamena-Srna

Osamena-Srna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    108
    deckoto А, ти си пробал па знаеш дека не е ништо сложено или зборуваш од што си гледал во порничи?

15. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Да, Дечкото си има девојка која постојано ја спомнува ако не си заприметила. Но и навистина не знам зашто те заинтересира од каде тој знае, ти знаеш се нели, другите само од порничи учат. ;) Само да се реплицирано за нешто и да се одело контра, крајно искомплексирано делуваш, само за инат збориш. :x

16. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    deckoto А, ти си пробал па знаеш дека не е ништо сложено или зборуваш од што си гледал во порничи?[/quote]
    Да, Дечкото си има девојка која постојано ја спомнува ако не си заприметила. Но и навистина не знам зашто те заинтересира од каде тој знае, ти знаеш се нели, другите само од порничи учат. ;) Само да се реплицирано за нешто и да се одело контра, крајно искомплексирано делуваш, само за инат збориш. :x[/quote]
    осамена срна, не знам што имаш против мене ни ти тебе коментирав ни ништо, очигледно си некое искомплексирано тинејџерче што уште се пали на виртуелни препукувања, Ловели искулирај го/ја или па кој знае што е...Кулијана 8)

17. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    Ај еден мој совет како машко :D Значи, забите никако користење, обиди се тие да немаат контакт, тоа прво и второ, задржувај се поише на горниот дел на пенисот, значи кај главата кај што завршува на долниот дел и тоа е тоа, не брзај и не биди груба и да, машките не се женски, па затоа е полесно да се задоволи машко, отколку женско, немај гајле, само не мисли на тоа, што ако ова, што ако она итн.

пс. пријатно пушење :D

На anonymous16, pinky16, glisa и 3 други им се допаѓа ова.
  18. GirlInFire

GirlInFire Активен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    Јас сакам многу орален секс.Но на дечко ми недоаѓа во предвид да му се спомне нешто такво ,несака ни да слушне.... :swear: :rofl:

19. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Уф најбољи нешто. И да даам и примам.

На pinky16 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. lobenickaa97

lobenickaa97 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    Да ве прашам девојки дали кога му пружите на партнерот орален имате чувство дека ќе :puke: од предсемената течност мирисаа ужасноооооо :puke: