Орален секс

Дискусија во 'Секс' започната од newring86, 22 ноември 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2.243 глас(а)
    67,8%
  2. Да, но само кога добивам

397 глас(а)
    12,0%
  3. Да, но само кога пружам

258 глас(а)
    7,8%
  4. Не, не сакам орален секс

411 глас(а)
    12,4%
  1. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Си се изнапишала во темите за секс а врска немаш од тоа ....барем по она што си пишала ..
    Извини ако грешам хахха

На Мистер_89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Од кај знаеш па ти дека нема врска од тоа, девојката си е мажена (барем така напишала), можно е да се гади што има врска, не сме сите исти. :)

Грешката што девојка на оваа возраст (па уште и мажена) треба да ја знае е таа што таа „некоја течност“ се вика предсемена течност и не секогаш ја има до степен да ја приметиш, зависи колку е машкото возбудено, а и има разлика од машко до машко и во тоа колку предсемена течност испушта. :)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    hahah нема врска се извинив јас а тоа што има партнер не значи дека е мажена
    Ем и се сака да и го л..жат ем несака да возврати е тука малку морген ..?

4. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Па не реков јас на памет, во една тема каде што коментиравме и двете имаше напишано дека е мажена. Не е важно де, во секој случај не си ти тој обесправениот, маж ѝ нека се секира за таа работа, тебе ни ти влага ни ти излага што би рекле. :D Не биди до толку душегрижник па и ти. 8)

5. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Хахаха убаво си кажа се знае на кому му влага и излага ...а и не берам гајле за тоа не сум душегрижник ..Само видов сакала да и го л..жат а неке да пружа е па мила моја кај има такво нешто а не е фер за мажето..хаха

6. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Оваа, заедно со многу други теми во Љубов и секс е како Ladies Night во дискотека. Очекуваш харем од девојки... цела вечер ја поминуваш пиејќи меѓу мажи и зјапајќи во гужвата надевајќи се да видиш барем една плавуша. :tmi:

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.211
    Допаѓања:
    13.670
    Затоа и пишувам бидејќи не знам многу работи скоро секаде имам поставено некое прашање?????
    Немам испробано многу работи и незгодно ми е со другарка, мајка,сопруг или свекрва да раговарм за тоа па мислам дека тука е подобро...анонимно.
    И некогаш му го пружам тоа задоволство на мојот сопруг но не често, сепак и тој повеќе ужива во нашата мисионерка поза не дека сум себична имам пишано дека и јас одбегнувам и да сака...
    А икаде сумсе изнапишала во темите и да сеправам сезнајка де кажи ми како демек сум се изнапишала а врска немам????
    Да точно - мажена сум добро си запамтила :lol:

8. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    981
    Уживаме и двајцата во оралниот секс :)

На pinky16 и ADOKI им се допаѓа ова.
  9. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Дечко ми ужива кога орално го задоволувам, а и мене ми е убаво кога тој орално ме задоволува, убаво ми е и во двата случаја.

На veren, ADOKI и deckoto им се допаѓа ова.
  10. Mrs.Pinky

Mrs.Pinky Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    12
    оралниот секс е одлична опција за возбудлива предигра :) ....орален секс - ДА!!! во секое време 8)

На pinky16 и sungod им се допаѓа ова.
  11. Osamena-Srna

Osamena-Srna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    108
    Оралниот секс не е опција туку единствениот исправен пат за добра предигра, без квалитетен орален секс нема квалитетен однос.

На BoyL и Saraa им се допаѓа ова.
  12. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Партнерот ми е искусен, но јас не баш... Сакам да го задоволам орално, но не знам како, страв ми е нешто да не погрешам па да се избрукам. Совет? :$

13. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    и тој самиот знае дека не си многу искусна опушти се пробај неколку пати, тоа сигурно ке го излуди и ке го изненади бидејќи си се одлучила на таков чекор пробај неколку пати не е ништо сложено и ке се научиш. :)

14. Osamena-Srna

Osamena-Srna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    108
    deckoto А, ти си пробал па знаеш дека не е ништо сложено или зборуваш од што си гледал во порничи?

15. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Да, Дечкото си има девојка која постојано ја спомнува ако не си заприметила. Но и навистина не знам зашто те заинтересира од каде тој знае, ти знаеш се нели, другите само од порничи учат. ;) Само да се реплицирано за нешто и да се одело контра, крајно искомплексирано делуваш, само за инат збориш. :x

16. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    deckoto А, ти си пробал па знаеш дека не е ништо сложено или зборуваш од што си гледал во порничи?[/quote]
    Да, Дечкото си има девојка која постојано ја спомнува ако не си заприметила. Но и навистина не знам зашто те заинтересира од каде тој знае, ти знаеш се нели, другите само од порничи учат. ;) Само да се реплицирано за нешто и да се одело контра, крајно искомплексирано делуваш, само за инат збориш. :x[/quote]
    осамена срна, не знам што имаш против мене ни ти тебе коментирав ни ништо, очигледно си некое искомплексирано тинејџерче што уште се пали на виртуелни препукувања, Ловели искулирај го/ја или па кој знае што е...Кулијана 8)

17. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    Ај еден мој совет како машко :D Значи, забите никако користење, обиди се тие да немаат контакт, тоа прво и второ, задржувај се поише на горниот дел на пенисот, значи кај главата кај што завршува на долниот дел и тоа е тоа, не брзај и не биди груба и да, машките не се женски, па затоа е полесно да се задоволи машко, отколку женско, немај гајле, само не мисли на тоа, што ако ова, што ако она итн.

пс. пријатно пушење :D

На anonymous16, pinky16, glisa и 3 други им се допаѓа ова.
  18. GirlInFire

GirlInFire Активен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    Јас сакам многу орален секс.Но на дечко ми недоаѓа во предвид да му се спомне нешто такво ,несака ни да слушне.... :swear: :rofl:

19. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Уф најбољи нешто. И да даам и примам.

На pinky16 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. lobenickaa97

lobenickaa97 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    Да ве прашам девојки дали кога му пружите на партнерот орален имате чувство дека ќе :puke: од предсемената течност мирисаа ужасноооооо :puke: