Си се изнапишала во темите за секс а врска немаш од тоа ....барем по она што си пишала .. Извини ако грешам хахха
Од кај знаеш па ти дека нема врска од тоа, девојката си е мажена (барем така напишала), можно е да се гади што има врска, не сме сите исти. Грешката што девојка на оваа возраст (па уште и мажена) треба да ја знае е таа што таа „некоја течност“ се вика предсемена течност и не секогаш ја има до степен да ја приметиш, зависи колку е машкото возбудено, а и има разлика од машко до машко и во тоа колку предсемена течност испушта.
hahah нема врска се извинив јас а тоа што има партнер не значи дека е мажена Ем и се сака да и го л..жат ем несака да возврати е тука малку морген ..?
Па не реков јас на памет, во една тема каде што коментиравме и двете имаше напишано дека е мажена. Не е важно де, во секој случај не си ти тој обесправениот, маж ѝ нека се секира за таа работа, тебе ни ти влага ни ти излага што би рекле. Не биди до толку душегрижник па и ти.
Хахаха убаво си кажа се знае на кому му влага и излага ...а и не берам гајле за тоа не сум душегрижник ..Само видов сакала да и го л..жат а неке да пружа е па мила моја кај има такво нешто а не е фер за мажето..хаха
Оваа, заедно со многу други теми во Љубов и секс е како Ladies Night во дискотека. Очекуваш харем од девојки... цела вечер ја поминуваш пиејќи меѓу мажи и зјапајќи во гужвата надевајќи се да видиш барем една плавуша.
Затоа и пишувам бидејќи не знам многу работи скоро секаде имам поставено некое прашање????? Немам испробано многу работи и незгодно ми е со другарка, мајка,сопруг или свекрва да раговарм за тоа па мислам дека тука е подобро...анонимно. И некогаш му го пружам тоа задоволство на мојот сопруг но не често, сепак и тој повеќе ужива во нашата мисионерка поза не дека сум себична имам пишано дека и јас одбегнувам и да сака... А икаде сумсе изнапишала во темите и да сеправам сезнајка де кажи ми како демек сум се изнапишала а врска немам???? Да точно - мажена сум добро си запамтила
Дечко ми ужива кога орално го задоволувам, а и мене ми е убаво кога тој орално ме задоволува, убаво ми е и во двата случаја.
Оралниот секс не е опција туку единствениот исправен пат за добра предигра, без квалитетен орален секс нема квалитетен однос.
Партнерот ми е искусен, но јас не баш... Сакам да го задоволам орално, но не знам како, страв ми е нешто да не погрешам па да се избрукам. Совет?
и тој самиот знае дека не си многу искусна опушти се пробај неколку пати, тоа сигурно ке го излуди и ке го изненади бидејќи си се одлучила на таков чекор пробај неколку пати не е ништо сложено и ке се научиш.
Да, Дечкото си има девојка која постојано ја спомнува ако не си заприметила. Но и навистина не знам зашто те заинтересира од каде тој знае, ти знаеш се нели, другите само од порничи учат. Само да се реплицирано за нешто и да се одело контра, крајно искомплексирано делуваш, само за инат збориш.
deckoto А, ти си пробал па знаеш дека не е ништо сложено или зборуваш од што си гледал во порничи?[/quote] Да, Дечкото си има девојка која постојано ја спомнува ако не си заприметила. Но и навистина не знам зашто те заинтересира од каде тој знае, ти знаеш се нели, другите само од порничи учат. Само да се реплицирано за нешто и да се одело контра, крајно искомплексирано делуваш, само за инат збориш. [/quote] осамена срна, не знам што имаш против мене ни ти тебе коментирав ни ништо, очигледно си некое искомплексирано тинејџерче што уште се пали на виртуелни препукувања, Ловели искулирај го/ја или па кој знае што е...Кулијана
Ај еден мој совет како машко Значи, забите никако користење, обиди се тие да немаат контакт, тоа прво и второ, задржувај се поише на горниот дел на пенисот, значи кај главата кај што завршува на долниот дел и тоа е тоа, не брзај и не биди груба и да, машките не се женски, па затоа е полесно да се задоволи машко, отколку женско, немај гајле, само не мисли на тоа, што ако ова, што ако она итн. пс. пријатно пушење
Јас сакам многу орален секс.Но на дечко ми недоаѓа во предвид да му се спомне нешто такво ,несака ни да слушне....
Да ве прашам девојки дали кога му пружите на партнерот орален имате чувство дека ќе од предсемената течност мирисаа ужасноооооо