мене лично не ми доаѓа на повраќање или миризби, едноставно гледам да си го задоволам сопругот. А и не сметам дека девојките кои пружат орален секс треба да се осеќаат како курва.
Немам такво чувство.Нормално неможе и на цвеќе да мириса во тој дел сепак е интима,постојат мирисни жлезди, но не е и толку лошо.Освен ако партнерот не одржува хигиена или има некоја инфекција
Јас повеќе уживам кога јас и пружам орален секс, затоа што со ништо неможе да се надомести глетката кога таа ужива и се грчи од страст. Избегнувам да ја стаам девојката во позиција каде изгледа како да е потчинета, а тоа е кога ми пружа орален секс клекната на колена. Можеби многу од вас ќе ми замерат, но јас премногу ѓи почитувам девојките за да ги ставам во таква ситуација што барем мене ме асоцираат на потчинетост.
Ко мојот да го пишал ова. Истото го мисли, истото го прави. Не дека јас него не го задоволувам, но многу поретко и не на колена, никогаш. Ама за тоа јас пречесто уѓивам и тоа знае и да потрае и потрае ....
И пружањето и примањето на таков вид на интимност е задоволство за двајцата партнери. Меѓу партнери, макар и брачни (море особено брачни и какви и да се врски во кои се очекува ексклузивитет) не смее да има табуа на тема интимност. Поентата на една заедница е се` да најдеш во еден човек. А тоа не е возможно доколку постојат ограничувања, морализирања и сл.
Ист случај и кај мене, само што мојот за да ми олесни прави стој на раце, па тоа знае да потрае со часови.
па ние прво со орален почнавме хехех, после 2 месеци врска, али он менее хехехее, после месец може имавме и вагинален али јас подоцна почнав да го задоволувам..обожаааавам кога се симнува и ораелниот ми е совршеенство, го сакам многу повеќе од вагиналниот..
I nie isto taka pred da ja zagubam nevinosta. Toa bese poodamna, sega i decinja imam. Prvo pocnavme oralen, pa potoa analen bidejki sakav podolgo da ostanam devica. Se si ima svoja ubavina. Ne bi mozela da odvojam sto bese poubavo.
Мене воопшто не ми беше ни гадно, ниту ми доаѓаше на повраќање, па дури и кога голтав не ми се гадеше и ми претставува огромно задоволство да знам дека саканиот ми е задоволен. Миризбата ми е во ред, единствено ми се смачува малку кога ми го става до крај но тоа е нормално.
So imanje oralen i analen a bezvaginalen si devica da.Ama samo fizicki i za pred drugite..Ama ne sekomu mu e pobitno tugoto mislenje pred svoeto.
Здраво девојки, нова сум овде ми треба голема помош од вас, со дечко ми имаме орален веќе 1година но јас секогаш го поткачувам со заби незнам како и се трудам да не го правам тоа, читам на интернет и ги практикувам некои од советите што ги читам ама ...... ништо не дава резултат Ве молам ако има некоја која некогаш го имала истиот или сличен проблем да ми помогне или да проба да ми објасни што и како да правам... Помагајтеееееееееееее