Наполни чаша со вода и обиди се да миксаш таму ама без заби оти ќе ја пукнеш чашата, тоа е мојот совет за добар орален односно пушење. Цела година го гризеш аман да беше пирана дечкото до сега ќе останеше без дивата градба.
на целава моја мака ме изнасмеа фала ти многу ќе пробам се надевам дека нема веќе да го гризам хахахахха
Чаша за пушење? Си побркала изгледа лапање и пушење, во мое време девојките се учеа на тој начин да се лапаат. А, како ќе научи пушење со чаша вода баш би сакал да видам.
хахахахахах абе како да научиш. Еве вака: Нареди шишиња едно десет и почни да ги лижеш од почеток едно ќе се погоди со меден врв е тоа е тоа задоволство.
Слушај да ти кажам јас како научив да пушам. Пробав со свеќа прво и секогаш отпаѓаше делот со фитилот, ама после долго вежбање научив бре жено.
Хехехе Па добро сега, ќе вежба малку повеќе и ќе научи. Ни јас незнам како треба баш не сум пробал Ако ти знаеш слободно помогни му на девојчето
ти благодарам многу. нели многу е смешно кога некој има мака и интересно е да се зезаш? баш фино од тебе, фала ти сепак.
Мака е кога немаш леб да јадеш, кога немаш да ги задоволиш основните потреби, ама не верувам дека мака е кога го гризеш при орален секс. Тука никој не може да ти помогне вербално освен некој да ти покаже практично,. а такви кандидати ретко има или воопшто ги нема.
Деј бре дете еве ти кажувам се е зезнато вечерва. Не погоди термин и не ти се погодија сериозни луѓе Кој ракија пиел, кој испил повеќе кафе за да биде трезен за дете да чува цела ноќ А сериозно нај решение ти е краставицата
Од оние зимскине под фолија што растат или од оние нашине што растат летно време во бавла? Прашувам заради детето, да не земе некоја со голем пречник па да и се укочи вилицата.