Нема да те удосојам со одговор а девојчето нека бара таква која одговара на половиот орган на дечко и
Немам некое искуство во оваа област ама една моја другарка еднаш кажуваше, дека во преден план го ставила нејзиниот јазик, односно постојано кружела со нејзиниот јазик околу објектот, додека го задоволувала. Можеш и ти тоа да го пробаш, така драстично ти се намалуваат шансите да користиш заби. Плус дечко ѝ бил далеку позадоволен, од таа техника.
Тоа се варијации на тема, не би ве удостоил со тоа што мажите најмногу сакаат т.е која техника чисто од пристојност, секогаш сум се гадел кога некои машки ќе почнат да објаснуваат детали од тој тип. Сметам дека тоа е непристојно да го прави машка особа. Инаку оваа техника е многу површна и тешко дека ќе предизвика некоја поголема возбуда кај партнерот. Освен ако не е некој клинец па од самата помисла да заврши работа.
Ќе лижеш онака како што се лиже сладолед и како што правиш кога ке почне да се топи, кога го ставаш скоро цел во уста. А не како кога сакаш да го изедеш сладоледот побргу, па го гризаш на неколку залчиња, така заледен. Тоа ти е според мене единствено решение, е само е проблем што сега е зима па може и да настинеш така вежбајќи. Ама подобро да вежбаш, отколку несакајќи да му го изедеш Се надевам ти помогнав малку,исто како да лижеш, а не да јадеш, ОВОШЕН СЛАДОЛЕД.
А, сега ми текна! Да си ги покриеш забите со усните, како кога мачкаш кармин па размачкуваш усна со усна со усна. Уште за ова во животот на сум размислувала ама никогаш не вели никогаш
Е, сега мислам дека си премногу скромна дека не си размислувала? Уствари можно е, што има тука за размислување ти се си знаеш.
Ова успева во зависност од тоа со кои заби го поткачува малиот Ако го закачува со средните (4-5ки)како што ми се има случено мене тогаш мислам дека ти нема спас
@Bah не сум размислувала која техника треба да се примени. Не знам ни да одговорам. На тоа мислев. Ај ти не туку боцкај @Dust решение, вадење забите
значи ми нема спас хахха пробав тоа со покривање на забите и успева првите минутка две и после пак истото
Ќути, многу ме нервираше тоа. затоа прашувам со кои заби го ручка Имам една 4ка така поголемка, па и малку поостра. Абе се штрекнував порано.
Има едни гумени бонбони како вилици. Кој има поголеми заби нека работи со нив. Сигурно нема да го боли ценетиот.
Сепак да не се фрлаат пари може да се истружи забот само малку за да не запнува Ја напуштам темава. Немам сила за смеење повеќе а девојчево нека одбере од сите горенаведени начини на работа
Не го практикуваме често ваквиот секс. Маж ми постојано ми вика - што сакаш прави му, само не го гризи. А многу пати ми се има случено да му го гризнам несакајќи.