Јас сметам дека оралниот секс има голема улога за еден добар и квалитетен секс помеѓу двата партнери.Јас со сопругата редовно го практикуваме пред и за време на сексот
Дечкото со кој се гледам некое време го излажав дека сум имала орален пошто он има искуство во сексот, а јас му кажав дека сум немала односи, па ај да кажам и јас дека знам нешто И сеа што да правам коа ќе дојде до тоа ? Да се предавам или да вежбам
Нема потреба да се правиш дека знаеш нешто, повеќето од машките сакаат девици. Нема да му смета ако не си немала искуства со машки претходно. Ама ако сега ептен неќеш да се бламираш и да му признаеш дека го лажеше...прави се дека знаеш. Или ете „вежбај“... баш ме интересира на кого ќе вежбаш.
Мислам дека повеќе е вродено тоа или те бива од старт или не...Така да иди на ризик..Има девојки што имале со многу типци и пак за ништо не ги бива. Среќно
Хаха пардон, мислев да поднаучам нешто од интернет не на некого. Како и да е ќе се правам дека знам па што биде нека биде
@anna.tesoro Не можам да разберам зошто денешните девојки се срамат од такви работи. Како е срамно да немаш претходно искуство?? Ако нешто треба да се класифицира како срамно тогаш тоа би било ако имаш преееемногу искуство. Обратни ви се некако вредностите. Не да се срамат тие што треба... Мислам дека не треба да лажеш за такви банални работи. Ако очекуваш од дечкото да биде искрен кон тебе и ти биди кон него. Мое мислење. А општо на темата, ај лајк орал секс
@s1a1n1d1r1a1 Може и не требаше да лажам ама ете така ми дојде во моментот, се избрзав... сеа глупаво е да му кажам еј абе те лажев, затоа ќе си ја истерам лагата до крај и готово
Па мислам дека ќе биде разумно ако кажиш дека си рекла така бидејќи ти е малце незгодно. Но, твоја си е врската, ти си знаеш најдобро. Поздрав
А, зошто би му се правдала дека лажела или би му објаснувала? Јас искрено не гедам реална причина за тоа, ниту пак мислам дека има некое правило како се прави тоа па да ете те открие дека ти всушност не си го правела тоа. Сите ние го правиме на различен начин како што и секое машко го доживува тоа на различен начин, затоа нема потреба од правдање, доволно е само да се препуштиш на својата креативност и се ќе биде ок. Мене реално тоа правдањето сум имала, сум немала, па волку биле, онолку биле малку ми е понижувачки и затоа не би ви препорачала да го практикувате.
Обожавам да пружам, и обожавам кога мене ми пружаат..едноставно ми причинува непроценливо задоволство овој вид на секс
обожавам и когапружам а исто и кога ми пружаат (али одвоено..нез како поточно да кажам.. а не во 69ка(за да свршиме) некако неможам доволно да се сконцентрирам ни да пружам ни да добијам. а за кратка предигра супер си е)
Јас обожавам орален секс, но да бидам искрена, повеќе сакам кога давам, отколку кога добивам. Едноставно повеќе се палам така, но од друга страна и не одбивам. 69ка практикуваме често и по мое инсистирањe завршуваме со 68 - ми борчи
ауфф го обожавам .. дечкоми кефој ке ко ке почнам таму надолу да слегвам хихи.. и незз оти ама некако самото то ме исполнува .. со кеф го прам то нешто.. уживаммм иако не ми причинува некое задоволство мене .. ама од што го глдам самиот тој дека ужива уживам и јас
Како планираш да вежбаш ? Со банана ? Биди си искрена, тоа е најдобро. После се ќе си тече како шо треба. Ако имаш прашања околу тоа, обрати ми се приватно.
Mojot partner go obozava taka da i jas bev protiv oralen seks, no koga probav prv pat i vidov kolku e zadovolen otogas go zadovoluvam i na toj nacin
Мислам дека нема да му пречи доколку му кажеш дека немаш искуство, напротив моете да си поминете супер кога ќе пробате