Kako smrdi toa spermata uste za goltanje e baska kakvi se ne preparati ima za slabeenje ... sperma ke goltate boze boze....
ААААА не. Јас водам здрав начин на живот и само природно средство би голтала а слабеење. Друго се е хемикалии , само сперма прзнавам. За подобар вкус и мирис размислувам со цеден лимон да си ја растварам
Мене ме чуди воопшто дали вие немате сетило за мирис или?! И дали сте свесни какви глупости зборувате! Спермата не смрди.
Контрадикторна си, прво велиш оти смрди а сега мириса. Нит смрди нит мириса, спермата е сосема природна ствар.
Мирисот и вкусот зависат и од исхраната, така имам прочитано негде по страниве. Демек ако јаде ананас е блага, ако јадел кромид е незнам каква хахха, малце ми е смешно ова. Како и да е, @Pucanka незнам што јаде дечко ти ама на мојот не му смрди. Т.е не ни има некаков специфичен мирис, на ништо не мириса. Провери да не ти смрди нешто друго, а не спермата...
Neznam jas sum malce gadliva taka da gospod dal hrana da se jade i drugi stvari da se pie ako trebalo da se pie i golta sperma na masa ke vi ponudele... boze boze inace nemam decko imam maz ali sperma vo nikoj slucaj ne bi goltala Pa jas ne rekov deka ne e prirodna stvar da prirodna stvar za pravenje deca... a ne za goltanje a ako nezmaes sto boja e znaes sto treba da napravis za da ja zirnes bojata........
Жената и мажот се направени од исто и не можат да се делат на клуч и брава. Маж што го пика сегде, има подеднакво иста вредност со жена што ја пика сегде. Глупи балканци.