lol zvucis kako da me stalkas niz forumot doznav deka bivsata mi bila bisexual koga na shega ja prasav dali saka da i mestam drugarka[all hell got loose].... ok e da si go javas id-ot samo neocekuvaj da zavrsis so 'kvaliteten' partner mazite objektiviziraat zeni kako seks objekti zenite objektiviziraat mazi kako uspeh objekti ne sum shoviniist samo realen on the topic mnogu e pojako koga zena ke ti go pusi bez kondom nego koga ke imas seks so kondom...ako redovno ti go pusi vredi da go mies po 2 pati dnevno toa nemozev da se vozdrzam pa slucajno ti svrsiv u usta e samo izgovor [samo treba da se opusti i ke ima kontrola nad svrsuvanje]
Времево е баш за орален секс бактерии фрчат на сите страни. Од едма страна оралниот секс причинува задоволство но од друга страна е штетен Денес размислував за една контрадикторност, нели секогаш не советуваат да миеме раце кога се допираме доле т.е при уринирање.... А од друга страна оралниот секс е во тотална спротивност со овие препораки. Замислете колку бактерии може да се внесат ако не измиеш раце а колку ако некој орално те задоволи? Или јас нешто не разбирам или со медицинава нешто не е во ред.
Не те сталкам, само ти го коментирам фотосот што излегува под твоите постови. Секој заслужува онаков партнер каков што е самиот. Промискуитетот заслужува промискуитет. Јас мажите ги гледам како сексуални објекти, а себе како успех. Затоа имам право да стојам позади својот став.
Го оплакуваш, жал ти е за малото човече. Се шалам, појма немам да не го пикаш до грло ептен па кога „нешто“ ќе му протече, низ усната шуплина, преку носната оди до очната и преку очите се излева надвор. Ајде седни учи не знам дали некој ќе ти одговори на ова комплексно прашање.
Јас мислам да пробаш со друг да видиш дли ќе ти течат и тогаш , ако и тогаш ти течат не е до мачкање со кромид ќе да е од радост или слаткогрлост. А и ова на Далка држи погоре кажаново
Гледам многу се палат на свршување во уста, мене тоа не ми е некој голем фетиш колку што ми е свршување на фаца и сперма all over her pretty face. Тоа дополнителен стимул ми дава за уште една ејакулација веднаш по првичната. Сакам да давам messy facials. Ако не сака на лице, тогаш може меѓу градите. Врши работа и тоа, само некаде да експлодира, а да не е внатре, па после да ја пејам народната “песна“ со наслов “5 минути слатко, цел живот татко“. Од љубов и среќа веројатно. Шминка да не имаш па ти течат солзи? Дефинитивно има нешто што ти ја иритира слузокожата на очите, па ги тера да ронат солзи, но секс солзи се уживај.
Нормално е да ти солзат очите и да ти тече носот, бидејќи кога пенисот навлегува длабоко во грлото, се допира почетокот на синусот и доаѓа до нивно празнење. Исто кога повраќаш и буташ прст
Јас пред однос обавезно се туширам, а и партнерот. Е сега поради недоволната влажност (ради водата), често користиме лубрикант, ама никогаш не би имала односи без да обавиме најосновни хигиенски потреби.
не сум имала до сеа орален, но планираме да пробаме. меѓутоа едната усна ми е поголема од другата и шо знам, малце сум low confident. дали тоа би му сметало?
Ne znam zosto tolku kritikuvate nesto ako ne sakate da go pravite? Na nekoj im se dopaga oralniot seks, na nekoi ne. Sto ima loso da go zadovolis nekoj na toj nacin ili pak toj tebe? Za mene licno nema poubavo cuvstvo koga dvata uzuvame vo nego... daj dosta se pravite nevini deka nisto ne ste probale
Нешто најомилено ми е и без тоа сексот не ми е секс ...не ме заситува некако ..постојано ми се сака ...а и многу полесно ме доведува до оргазам ..уфф