Обожавам, повеќе сакам да пружам, отколку да добивам, но ако дечко ми сака нема никаков проблем, се би направила за него, обожавам да го гледам како лета во облаци, а знам дека заслугата за тоа е моја.
На дечко ми му е убаво кога го задоволувам орално, и сите тие работи, ама он никогаш во животот не успеал при орален секс да сврши... секој пат кога ќе го прашам дали е до мене ми вели не.. Што ми предлагате да направам за да дојде до ова фамозно свршување???
Девојко не се плаши не е ништо страшно и на мојот дечко му се случи истото но пробај кога го задоволуваш орално и да го дркаш пошо мене дечко ми ми кажа дека нема шанси да сврши само ако му го пушам па така да обиди се може ке успее
Bez navreda,no ili ti neznaes da go zadovolis ili definitivno ke da e do nego,pa koe masko nemozi pri oralen ova prvpat go slusam msm go citam
Epa seksot ni e super ama koa doagja do toa da mu go pusam penisot nekako ne sakam.. poso ne mozam da disam i nekad i gadenje mi doagja ako mnogu dlaboko otide se osekjam grdo poso toj go saka toa a jas ne bas... Ne znamm kako da najdeme sredina na ovaa rabota
Па или сакаш или не, каква средина сакаш не знам Едино ако мислиш за тоа дека ти се гадело дека одел многу длабоко кажи му дека не сакаш толку и готово. И ете има девојки што не сакаат да даваат орален ( од некој х причини, не знам зашто и не ме ни интересира) ако си од тие и не сакаш тогаш немој да се осеќаш обврзана за такво нешто.
Dali nekad te boli ustata onaka premnogu dodeka mu go... i ne mozes da prodolzis ama glupo ti e da zastanes na pola
Ne , ne se ograniceni Eve i jas tuka ke se stavam vo " ogranicenite" Ima milion drugi slatki zadovolstva Ne e samo oralniot " nesto poveke"