Нормално дека некој што за орален секс вика „пушење пура од месо“ не може да се очекува да го сфати уживањето од него.
Има уживање во тоа. Не велам не, иако не би знаел за тоа одговорам бидејќи немам такво искуство. Но зборев за целосно друга тема, за природноста на оралниот секс. Јас знам дека како луѓе сме створени да имаме нормален секс. Но да сме створени да имаме орален секс по дифолт, знак прашалник. Или најлошото, анален секс. Но претпоставувам сигурно дечковците се многу среќни од оралниот секс, браво за девојките кои се трудат толку многу да му ги исполнат соништата на својот дечко. И за мене би било убаво да ме пуши некоја, иако јас никогаш не би ја јадел нејзе. Не би отишол против природната сексуалност на човекот за да и го пружам тоа задоволство. Да речеме дека имам читано доста во врска со сексуалноста на човекот. И зборот со кој се користев е неприродно, а не надприродно, ако можеш да ги разликуваш овие два збора.
Да ти кажам не знам дали некоја ќе се нафати да те пуши а да не добие лиз за возврат. Можеби на почеток да, но со тек на време ќе сака вратка. Сепак, сексот е за обострано задоволство. Дури и оралниот секс. И не гледам нешто неприродно во него. Одличен е како предигра на главниот чин.
Не сум ни јас канибал. Mислам дека моментот пред да добиеш орален секс ќе биде "ама не ова не е природно, те молам", а следниот момент "ох ох, заеби природа" Познавам такви.
Штрета што во Куранот не пишува дека човек треба да има орален секс и по инерција не е природно, а природно е на крадецот да му ја исечеш раката. Мислам дека тоа се нарекува лижење, ако ѝ кажеш на некоја "ќе те јадам" па уште ако е невина и не се разбира во тие работи, ќе ја преплашиш.
Сакам да научам нешто бре лепото, оти немам искуство. Вака ли враќаш, да се чуствувам непријатно во ова тема? Ццц... срамота.
Ахааа, за да научиш било. Во ред тогаш, учи си. Јас реков да не сакаш да не спасиш и нас од гревовите, па затоа се у вакви теми се појавуваш. Мор не си лепота ти, затоа не ти вратил.
@Hindsighter ми е баш романтичен тип.Усни на усни,пенисот само во ваџејџеј и исклучиво за репродукција! Еври грлс дрим! Бај д уеј мислам дека се заљубив.
Луѓето се створени да имаат валкан, мазохистички, неваспитан,навредлив, мешавински од анално-орално-вагиален секс исполнет со разни фантазии и викања кој ќе ги разбудат комшиите, додека не им се слоши и неможат повеќе. Луѓето се створени за све само за нормален секс не.
Хм, не сум компетентен да го одговорам ова прашање. Го повикувам сезнајниот @Hindsighter Иначе не ми смета, нивна работа.