1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Орален секс

Дискусија во 'Секс' започната од newring86, 22 ноември 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2.233 глас(а)
    67,8%
  2. Да, но само кога добивам

395 глас(а)
    12,0%
  3. Да, но само кога пружам

258 глас(а)
    7,8%
  4. Не, не сакам орален секс

409 глас(а)
    12,4%
  1. Tammy

Tammy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    33
    сум пробала 2-3 пати но само јас го задоволував .. мене ми беше срам да побарам но и некако бев несигурна .. дали боли кога те задоволуваат?

2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    of lele sreko dali boli?porazgovarajte i ti nemoras direktno tuku samo onaka kazi mu deka bi sakala da probas a on ako ti pruzi veruj mi deka ke baras pak i pak i pak zasto e mn ubavo i voopsto ne boli:)))

3. iki.35

iki.35 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    super e probajte samo po kapenje

4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    А што ако тебе некоја што ти пружала орален , не си и прв за тоа .. ти што би мислел ?Дека имаш курва во кревет?

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    кога ги читав милењата од повеќето девојки со позитивно искуство, решив дека и јас би сакала да пробам да го задоволам дечко ми на тој начин. јас веќе уживам во оралниот што тој ми го пружа, ама мене некако ми е срам јас да пробам. :$
    секогаш кога сум сакала, нешто ќе ме закочи... и ќе се предомислам. највеќе ми е до неговата реакција и мислам дека зошто неам ич искуство ќе си се изглупирам :)

6. Popova

Popova Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    6
    Ма уживај секоја жена го мисли тоа пред да се реши на такво нешто , од кога ќе пробаш ќе сватиш дека и не било толку тешко :) и верувај неговата реакција неможи да биди неуба мажите уживаат во тоа без разлика колку и да си невешта :lol: а искуството си доаѓа само по себе, само биди храбра и замисли дека го бакнуваш у уста :D
    и ајде да слушнеме коментари ако собереш храброст :wasntme:

7. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    76
    Уживаме во оралниот секс и двајцата. Понекогаш повеќе ме пали и излудува од самиот секс :lol:

8. bella01

bella01 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    18
    Sum probala i odlicen e oralen sex ;)

9. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    oralniot seks za mene e daleku nekako pointimen od vaginalniot i mi e znak i na ljubov i na bliskost.i ne moze i ne treba da ti bide gadno ili sram od nekoj so koj go praktikuvas

10. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Често го практикуваме со дечко ми, ама обично после туширање заради хигиена. Првиот пат кога јас го задоволив орално не сакав баш да го направам тоа ама ете се случи! :) и сега има моменти кога не сакам да го правам и не му го правам а тој мене секогаш сака да ми го пружи тоа задоволство, првиот пат кога се случи... Во облаци бев! :lol: Вреди да се проба оралниот секс, убаво е во секој случај! :rock:

11. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    и јас го практикувам оралниот секс скоро секогаш и можам да кажам дека ми е убаво и кога ме задоволува и кога го задоволувам

12. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    uzivaaam najdobro nesto definitivno

13. simonicka88

simonicka88 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Ej eve i ja sakam da prasam nesto....se e ok znaci imame oralen i fenomenalno e :) i od koga ke svrsi po nekoe vreme правиме поза 69, па бидејки претходно свршил а јас после тоа му го лижам, можно ли е некоја пренослива бактерија да се пренесе што нели не е добра па да си направам некои проблеми....ве молам кажете ми што мислите ...

14. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    не знам.... мене ми се случило да ми сврши во уста или да имаме односи па да имаме орален па пак да продолжиме со односи.......

15. angelat

angelat Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    jas mislam deka ne bidejki i mene mi ima vo usta svrseno pa nema nisto ... uzivaj :)

16. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    јас одам со дечко ми 4 год...ама мнгоу ми срам таму долу....и не ни пробувам....таман ќе тргнам и пак ќе се вратам,знам дека го нервирам дечко ми ама таа е.....не можам да му го пружам тоа задоволство...остануваме само на молење...остај таа па и кога ќе сум пробала во иднина здравје сакал да ме гледа....ма даааааај....??????? :shake:

17. erotic-bt

erotic-bt Нов член

Се зачлени на:
    20 мај 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    5
    практикувам и тоа често
    поза 69 закон е , со неа почнуваме како предигра и загревање и завршуваме со останатите пози се додека двајцата не доживеаме неколкукратни оргазми.
    После се чуствуваме многу опуштено и едвај чекаме повторно да се фрлиме во повторување на сексуалните задоволства
    поздрав :D :D :D

18. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Хахахаха и така цело време у круг а? :lol: :lol:
    Ме изнасмеа :D

19. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    Незнам зошто да ти е срам одеш со дечкоти 4 години значи сигурноп заедно имате поминато и многу посрамни ситуации...нема срам само треба да знаеш дека сте само вие двајца и дека сакаш да го направиш тоа бидејќи мислам дека многу важно е да сакаш и да не е на сила или против твоја волја ....пробај не е нисто срамно ниту пак страшн па пишини... ;)

20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Леле annnni, имаш 4 години дечко а немаш орален. Одма да си се пресрамила и да пробаш, не мора од прва да биде профи, ама со тек на време ке се стекнеш со искуство и вештина :D
    Не знаеш што пропушташ.