сум пробала 2-3 пати но само јас го задоволував .. мене ми беше срам да побарам но и некако бев несигурна .. дали боли кога те задоволуваат?
of lele sreko dali boli?porazgovarajte i ti nemoras direktno tuku samo onaka kazi mu deka bi sakala da probas a on ako ti pruzi veruj mi deka ke baras pak i pak i pak zasto e mn ubavo i voopsto ne boli))
А што ако тебе некоја што ти пружала орален , не си и прв за тоа .. ти што би мислел ?Дека имаш курва во кревет?
кога ги читав милењата од повеќето девојки со позитивно искуство, решив дека и јас би сакала да пробам да го задоволам дечко ми на тој начин. јас веќе уживам во оралниот што тој ми го пружа, ама мене некако ми е срам јас да пробам. секогаш кога сум сакала, нешто ќе ме закочи... и ќе се предомислам. највеќе ми е до неговата реакција и мислам дека зошто неам ич искуство ќе си се изглупирам
Ма уживај секоја жена го мисли тоа пред да се реши на такво нешто , од кога ќе пробаш ќе сватиш дека и не било толку тешко и верувај неговата реакција неможи да биди неуба мажите уживаат во тоа без разлика колку и да си невешта а искуството си доаѓа само по себе, само биди храбра и замисли дека го бакнуваш у уста и ајде да слушнеме коментари ако собереш храброст
oralniot seks za mene e daleku nekako pointimen od vaginalniot i mi e znak i na ljubov i na bliskost.i ne moze i ne treba da ti bide gadno ili sram od nekoj so koj go praktikuvas
Често го практикуваме со дечко ми, ама обично после туширање заради хигиена. Првиот пат кога јас го задоволив орално не сакав баш да го направам тоа ама ете се случи! и сега има моменти кога не сакам да го правам и не му го правам а тој мене секогаш сака да ми го пружи тоа задоволство, првиот пат кога се случи... Во облаци бев! Вреди да се проба оралниот секс, убаво е во секој случај!
и јас го практикувам оралниот секс скоро секогаш и можам да кажам дека ми е убаво и кога ме задоволува и кога го задоволувам
Ej eve i ja sakam da prasam nesto....se e ok znaci imame oralen i fenomenalno e i od koga ke svrsi po nekoe vreme правиме поза 69, па бидејки претходно свршил а јас после тоа му го лижам, можно ли е некоја пренослива бактерија да се пренесе што нели не е добра па да си направам некои проблеми....ве молам кажете ми што мислите ...
не знам.... мене ми се случило да ми сврши во уста или да имаме односи па да имаме орален па пак да продолжиме со односи.......
јас одам со дечко ми 4 год...ама мнгоу ми срам таму долу....и не ни пробувам....таман ќе тргнам и пак ќе се вратам,знам дека го нервирам дечко ми ама таа е.....не можам да му го пружам тоа задоволство...остануваме само на молење...остај таа па и кога ќе сум пробала во иднина здравје сакал да ме гледа....ма даааааај....???????
практикувам и тоа често поза 69 закон е , со неа почнуваме како предигра и загревање и завршуваме со останатите пози се додека двајцата не доживеаме неколкукратни оргазми. После се чуствуваме многу опуштено и едвај чекаме повторно да се фрлиме во повторување на сексуалните задоволства поздрав
Незнам зошто да ти е срам одеш со дечкоти 4 години значи сигурноп заедно имате поминато и многу посрамни ситуации...нема срам само треба да знаеш дека сте само вие двајца и дека сакаш да го направиш тоа бидејќи мислам дека многу важно е да сакаш и да не е на сила или против твоја волја ....пробај не е нисто срамно ниту пак страшн па пишини...
Леле annnni, имаш 4 години дечко а немаш орален. Одма да си се пресрамила и да пробаш, не мора од прва да биде профи, ама со тек на време ке се стекнеш со искуство и вештина Не знаеш што пропушташ.