Не, другарче, веќе установивме дека е природно, зашто е пристуно у природата наголемо, а сега може да дебатираме само дали е разумно, пошто нели само ние сме разумни суштества. Сањич, ја сум изгледа животно, и тоа од оние што си ги лижат јајцата у слободно време.
И овде успеавте да се скарате ?! Знаев дека народот ни е сјебан ама не знаев дека е до волку. Па уште да се дебатирало и докажувало на оваа тема WoW! Сакате во еу со ваков закоравен разум да одите? Епа нема.
Ај едно што реченицава е каша-попара ама правпат слушам Разумот да зборува со некој. @Hindsighter , a што ако ти речам дека луѓето не се разумни?
seks bez oralen seks e toa tie isto kako kola bez gumi ako nekomu mu e odvratno podobro da si se zanimavat so nesto drugo toj si moze i bez seks
Де де.. ти безгрешната! Дај бе луѓе олабавете од предрасудите и комплексите ало!!! Кои глупости ги пишувате алал да ви е, некој нити на сон не може да си ги помисли ваквите "ваши гледишта и банални примери".
Форум е,кој што сака тоа ќе пишува.Ете јас така си мислам.Така ми текна да напишам,така си напишав и Немам предрасуди,ниту комплекси....можеби и мајка ми тоа го правела
@vitamina зошто ако некој не сака или не практикува орален го нарекуваш искомплексиран? Всушност овде ти имаш предрасуди бидејки не почитуваш туѓо мислење.За некого е уживање за некого е одвратно со истата таа уста да врши повеќе функции(јасно ти е за што зборувам).И тоа е сосема нормално,па не сме сите од иста мајка родени
Јас не се изјаснив овде дали за мене ова е нормално или не е нормално туку само пишав дека не мора да се оди до крајности со споредбите што некои од овде ги прават, сметам дека се задоволството/незадоволството се пишува со многу драстични примери што не е во ред сепак. А дали јас подржувам или не никаде не пишав. Искомплексираноста ја пишав баш ради крајносите со кои што се прават споредби,се извинувам ако некој ме сватил во погрешен контекст.
Овие фото – упатства ќе ви бидат вистинска информација. Повеќето жени не можат да доживеат оргазам само од пенетрација, па тука оралниот секс настапува на сцена. За огномет во спалната ви предлагаме четири пози за орален секс кои ќе ја направат вашата предигра незаборавна, а оргазмот загарантиран. Седнете на работ од креветот, а тој на коленици пред вас. Директниот пристап ќе му овозможи да ве задоволи целосно. Наместете се во кучешката поза така што ќе ја имате контролата. Тој нека биде зад вас, а ако имате желба користете и врзување со јаже. Ова е совршената поза за секоја мрзелива жена. Тој нека легне на страна, а исто и вие, така што без многу напор ќе му овозможите големо задоволство. Тој нека легне обратно на каучот со нозете кренати на потпирачот. Вие седнете врз него и време е за зачинета поза 69.
Pa ti si tuka za da prezemas se vo svoja usta sto bi se reklo i ke se resi problemot ke mu st..e l.zi i uzivaj