Hm.... Edna rabota e tuka presudna za da odlucam dali na nekoj ke mu pruzam oralen seks -HIGIENA..Isto taka mnolgu vlijae na odlukata moeto momentalno raspolozenie....Vo vrska so toa mene nekoj da mi pruzhi oralen nesakam..Ne me palelo toa nikogas
кај мене најбитно е партнерката да има хигиена за да ја задоволам орално, доколку има без двоуменје би ја задоволувал до бескрај
Комшија, во денешно време се ќе прочиташ. Не знам како е можно да му падне на некој за време на орален секс. Прв пат читам за вакво нешто. За добар орален секс најбитна е хигиената кај двајцата партнери. Уживам кога имам орален секс.
Обожавам да му пружам на сегашниот дечко орален,на претходните не сум сакала ни да слушнам за тоа Имам исто така прашање,дечко ми ретко кога ми пружил орално од напред но и на мене не ми е нешто нај,ама затоа буквално пред секој однос ми го лиже аналниот отвор. Убаво ми е го гледам дека ужива и дека му е убаво. Па ме интересираше дали ве лижеле и Вас? И до машките,дали сте лижеле од позади? Поздрав