Мислам дека е во контекст на муабетов... Ако модераторите проценат дека не е баш така слободно можИ да бришат
Христов,многу колоритно..виножитесто. Да не останеш несфатен. Kidding Ѕвездана јас ја мислам цел ден. Кој би рекол
@zhap4e кој виде - виде, кој сфати - сфати ... а после дожд секогаш сонце изгрева, а глетката е преубава
zdravo mislam deka temava e soodvetna za ova prasanje me prasuvase edna mn bliska drugarka no jas neznaev sto da i odgovoram pa resiv da ve prasam vas sepak poveke mislenja poubavo e prasanjeto e vaka i do maski i do zenski dali koga i pruzate oralno zadovolstvo na devojakata taa mora da nema voopsto vlakna ili toa ne vi preci i do devojkit esto mislat fala mnogu neznaev sto da i kazam sakala da proba pa mi kazuvase deka si se sreduva ali ne skroz i pred d ago napravi toa sakala da znae fala odnapred
Оралниот секс е добар кога се употребуваат сите можни техники и еве пример мене кога ми шмукаат јајца многу вриштам! Лижење поштувам исто така. А највеќе поштувам старо добро пушење, длабоко и јако!
Хахахахахахаха не сте нормални со лижавчињавааааа ! Мене сестра ми ми купува, ја заборавам.... П.с полека со лижење , не се лигавете многууу.
Јас сакам да пружам орален секс но не сакам мене да ми пружаат. Го имав тоа искуство еднаш со првиот дечко и не ми се допадна иако голема е вројатноста дека не ми се допадна затоа што беше неискусен и не знаеше како треба.
Ја вчера лижев многу убава вагина ... многу и се допадна а и мене исто! Прсти да излижеш. Треба некој да ти даде јако лижење .... после подобро ќе пушиш и со поголемо поштовање.