Вчера на дечко ми му пружив орален. Сврши еднаш, после некое време гледам сеуште му е кренат. Продолжив со рака, во меѓувреме шепотењќи му на уво( малце на стенкање карав), и тој почна целиот да се тресе. Сум читала дека може да се сврши и без да има сперма. Бидејќи сврши еднаш, мислејќи на тоа го прашав дали има свршено ми рече не уште малку. Прашањето ми е зошто ја пример кога мастурбирам цела се тресам кога свршувам, но тој 10 минути без престан се тресеше но тврди дека не свршил. Од што ќе да беше тоа тресење?
Обожавам да му пружам на дечко ми и му дозволувам да ми сврши во уста затоа што многу му се допаѓа тоа но понекогаш многу ме мрзи да го правам тоа .
zenski a vi svrsil vo usta? mene ednas da,ama jas sakav bev mnogu zapalena deka se nemavme videno 5 dena, no ne ja goltnav pluknav odma...ama me zalali
Не верувам дека е Тантра мастер или дека влага во длабока медитација и те ритуализира а бидејќи е јака синергијата и се тресе дечкоти , туку може го пука некој напад, нешто му се дешава... Обично ја така коа се тресам понекогаш е ради позата и сјебување на фрагмент од некој мускул , пошто сакам да правам повеќе пози и да имам секс повеќе од просечен секс каков што имале антипартизаните. Околу свршувањето без сперма , мислам дека е точно али ако не џитне џус пенисот со јак истрел од притисокот , лично јас тоа не го сметам за свршување.
За 1 месец полнам 18 години и одам со дечко ми 1 година. Се задоволуваме САМО орално еве веќе неколку месеци зошто и двајцата сме свесни дека сме уште мали за прав секс. Се е океј, имам доверба во него и сл, но кога ќе дојдам дома како да се каам за тоа што сум го направила мислејќи дека сум мала, но тогаш многу уживам. Кажете ми ваше мислење ве молам.
Уживам кога му пружам орален секс на партнерот но мене да ми пружат не сакам, иако досега не сум имала такво искуство да ми пружат орален секс, тоа било затоа што не сум сакала.
Хмм, да можно е. Вообичаено е свршувањето со ејакулација, но можно е и без ејакулација (исфрлување на сперма). Но тоа е повеќе особина на помладите, додека кај постарите е многу ретко. Но има случаи кога машкото се тресе т.е. свршува, но има уште за свршување, т.е. не го достигнал климаксот. Мислам дека е е тоа поради пренадразнетост. Погоре видов прашање од типот: возраст за орално? Не знам дали има такво нешто, како возраст за орално... сексот е во некој облик присутен во секоја возраст...
да, се слагам дека е прекрасно чуството кога партнерката му овозможи орален секс на партнерот, но сепак мислам дека е тоа и поради вземното чуство на доверба помеѓу партнерите
Абе Бошке, претпоставувам така е кога ќе ти се измешаат куп "стручни" термини стекнати преку ''богато'' сексуално искуство. Ние мутавките ќе си дремеме во ќош.
http://www.dictionary.com/browse/climax climax [klahy-maks] noun 1. the highest or most intense point in the development or resolution of something; culmination: His career reached its climax when he was elected president. 2. (in a dramatic or literary work) a decisive moment that is of maximum intensity or is a major turning point in a plot. 3. Rhetoric. a figure consisting of a series of related ideas so arranged that each surpasses the preceding in force or intensity. the last term or member of this figure. 4. an orgasm. само да појаснам, не се мисли на менопауза, но впрочем се надевам дека ограниченоста не е заразна
Јас реков стручност си е стручност. Засрамена сум , ни знаеме што правиме, ни ништо...море и дали правиме па прашање е. Еееххх. Бегај ти подалеку Пријателе за секој случај, ова е лоша зараза богами.
видеово е претежно за машките, добро е да знаат каде грешат... јас кога учев , немаше вакви работи, интернет едукација, се учеше на потешкиот начин...