Ако на тие години треба да учиш од видео наменто за тинејџери тогаш ништо не си направил. Зошто да го пријави видеово кога воопшто не е вулгарно туку е едукативно. Можеби некому ова видео изгледа смешно ама на оние кои сеуште не допреле жена ќе им значи многу за да не се обрукаат. На нас жените ни е релативно полесно кога е задоволувањет во прашање нема тука голема филозофија само го земаш во рака и одиш горе доле, додека на мажите да задоолат жена им е многу потешко и реално е покомплицирано. Јас прв пар кога допрев пенис го бев зграбила како да е ми избега Ама како што ме дал господ паметна бргу научив. е сега да не изглада фалење ама сега ми нема рамна во тој поглед.
Никогаш не е касно да научи човек нешто, особено ако тоа е нешто што ќе му помогне во таа важна област во животот...
Така е ама кога се работи за нешто ново ама ова се основите кои би требало да си ги совладал уште одамна. П.С ми се допага потписот на твојот профил, ама на тоа го имам седниов одговор
Не е темата за тоа ама ќе ти одговорам тука... Грешка се тие со плакатот...баш напротив. Изгледа не одиш на протести....
Ха ова интересно.. ако го разгледаш ова од неколку аспекти и двете страни се задоволни, и тоа многу задоволни. Башка дудлачот има мотив плус да изнуди поголема "насмевка"