so onie so koi sum bil..ne se bog znae kolku mnogu,,eden del velea deka im se gadi ili ne probale,,,za da posle toa edno tie se zadovolat so mene edno jas niv da gi zadovolam do paganje vo druga dimenzija,,znaci oralniot seks e pogolemiot del od celokupniot seksualen cin...ako ne e taka slobodno kazete si
Of, od lizenje ubavo gazence od pozadi nema poslatko nesto. Dundinjata znaat nekogas da bidat premnogu ligavi, pa malce da se nezgodni da lizenje. Lizenje dunde od maski aspekat e najdobro uste na pocetokot na sexot dodeka ne e previse ligava, togas e mnogu slatko. Mada se razbira, koga ke ne ponese ognot na strasta togas ne e bitno dali e na pocetok ili, dali e ligava ili ne.
Slusaj go srceto, ne predrasudite. Nemoj da pravis nesto ako se kaes posle. Ama nekoj da se kaes ako si uzivala vo nesto. Znaci uzivkaj be srcence maximalno Inace bas e nekako slatko toa sto nemate sex, a se lizkate.
Aко предиграта има орално задоволување(обострано),а и во текот на целиот чин тогаш и за двајцата партнери е врв на задоволство
Не си мала, а и не правиш ништо лошо за да се чувствуваш лошо, да се каеш Ако ти е убаво, уживај. Препушти се на емоциите
Кај има подобро задоволство од оралниот секс. Дечко ми не пропушта прилика да ми кажи дека од сите со кои бил досега најубаво „пушам“... е па девојки, без срамење сите го поседувате тоа за да задоволите машко. Не се стегајте воопшто. Еднаш се живее, поставувајте си свои правила, а не некој друг да ви наметнува. Ако ви се допаѓа оралниот правете го, затоа што познавам мои другарки кои кога ќе им спомнам вакво нешто се грозат при самата помисла, а не пак да го прават. Што има толку грешно во него, кога пружа задоволство?
Абе, знам за тоа но реално овој што сум сега е отворен многу. Се кажува в лице, кај него лага нема што е ќе ти го кажи... хахаха
ne znam kako da objasnam ali ne mi e bas najubavo koga decko mi mi ja lize, a koga jas mu pruzam oralen mi e ubavo.. poveke sakam jas da mu pruzam oralen nego, otkolku toj mene ali sepak mu dozvoluvam da mi ja lize videjki saka...
ama kako da ne e iskusen, kako da ne znae bas da se snajde.. taka mislam.. nekogas znae ama nekogas kako da ne znae sto pravi.. a koga as mu pruzam oralen obozavam da go gledam zadovolstvoto na negovoto lice...
Mozebi treba da mu pomognes vo oralniot koj toj ti go pruza..da mu kazuvas da go nasocuvas...togas i tvoeto zadovolstvo ke bide nakvadrat
Kaj se videlo ubav seks bez dobra oralka lugje. Samara tvojot decko e neiskusen vo lizenje. SO iskisen decko ima ne da ti bidi ubavo ima neboto da go vidis