ако ти е срам или став пуштете си некој порнич каде што има повеќе орален секс гледајте го опуштете се и повторувајте. ќе уживате и двајцата за почеток е топ али мора да пробаш ммммм леле топ топ топ е. а и да не ја заборавиме 69
амиииииии...ајде здравје кога ќе си дојде ...може малку да го изненадам...таман ќе собирам храброст уште две недели...
јас пишав пред некој месец дека сакам да пробам, ама ете уште не сум пробала. просто незнам како да се натерам ... многу пати ќе се решам и нешто ме одвраќа! аман више , се мразам што сум таква.
Мали сте, искуството си го прави своето, и јас на ваши години немав орален. После извесен период со дечко ми прејдовме и на орален, тоа треба да си дојде природно, а не со сила да се терате само затоа што другите го практикуваат тоа. Ако со сила се натерате ќе ви биде гадно.
па вакаа... јас сакам да прашам што мислите дали е ок да се има орален ако сеуште си невина? јас не сум го пробала никаков де иако одам 7 месеци со дечкото сметам дека ми е рано, па само ме интересираше што мислите вие за тоа
zar uste ima neviniiii ? a zosto da ne probas so oralen ne smeta nisto ako mislis na nevinosta a moze ke se izlazes ke go napravis i toaaa
да да , јас во никој случај не сакам тоа да биде исфорсирано и после никогаш повеќе да не сакам да го повторам. кога ќе биде, ќе биде... секогаш е така.
13/14 години е 7/8 одд. или јас имам проблем со математика??? Аз велам категорично НЕ! Ќе сопрам тука, зашто навира бес во мене, ќе го испочитувам МОЕТО правило за овој форум и само ќе кажам, секој има право на прашање, а мојот одговор на ова е НЕ, НЕ, НЕ!!!! It's just.... wrong
Не си на лекар па да прашуваш што се препорачува, а што не. Што е до мене, прави што сакаш, но на 13-14 години - НИКАКОВ секс!
е многу се напредни овие генерации значи!Јас тогаш првпат се бакнав се мислев и тоа дали да го направам а не па да мислам на орален секс
Дали препорачуваме?! Па да ја земам дипломата за сексуално воспитување за некој месец, па ќе ти дадам и писмена препорака, да бидеш сигурна.
Јас мислам девојко имај орален, анален, вагинален... СЕКАКОВ... иди шибај се со кој стигнеш шо поставуваат вакви прашања бе?