И мене многу ме интересира каков е тој кежуал муабет меѓу другари и другарки у кој се начнува темата орален секс, и тоа у облик на прашање "Пушиш ли ти к*р, ма?" Прашувам, пошто очигледно негде грешам - имам долгогодишни другарки, ама ете, темава никад не дошла на дневен ред. Иначе, не се сеќавам вакви муабети да се правеле ни само у машко друштво, некако ми се, штознам, детски и безвезе. Али, можда е до мене, не ме бива баш за кежуал муабети. А за ждригање и прдење, е, тоа е веќе друга прича.
Саше.. Ако некој ми рече тоа од погоре, ќе му кажам - со задоволство .. и ќе заминам кај дечко ми да си ја одработам работата А тој ќе остане со празни раце и валкана уста.. На гости сум иначе имам нешто подолго да пишам за реплицирањето од сабајлево, ама тоа кога ќе се приберам Патем, сеуштњ стојам на ставот дека за пушење, сексање и останати интимни моменти не треба да се збори во друштво освен ако не е тролање
Не знам да ти кажам, мене никој не ми се обраќа со такви фрази. Немам другари, ни ликови околу мене што ми викаат да „пушам кур“ или што ми викаат „да те ебам“, „еби се“, „иди у пизду материну“ и слични малограѓански муабети. А ако некој, посебно некој чијшто к** не го пушам, ми се обрати така и ми рече да „пушам кур“, јас знам како треба да му одговорам. Спојлер Побезобразен пост немам напишано.
@Sashko1992 ама како да ти објаснам, кога немаш доволно капацитет да разбереш. Греота за тебе, излези малку од дома, види што се случува меѓу луѓето. Ама и да излезеш, луѓето веднаш ќе сфатат каков ропак си а ти повторно ќе останеш со истите ти другари и ќе ги вртите истите празни муабети за тоа колку добро "му го пушела некоја на некого".
Не со тој речник бе, ние сме културни луѓе, прашањето отприлика е: Дали орално го задоволуваш дечко ти, и тоа не толку озбилно кажано, ама сепак таа мора да одговори нашто, и најчесто одговорите беа НЕ.
А што тоа вие анкетиравте девојки и искрени беа а ? мора да биле хахахахаххах како ми тргна со смеење на фемина, на арно да е хахаххаха
Хахахахха А кои сте вие за да ви одговори што прави во кревет? Ако каже да, ќе ја разбере цел град од мажи како вас хахахха
Не знам, ај кога ќе имаш време, напиши еден темплејт за муабет со другарка - од седнување на кафе и „Здраво, како си?“ до моментот „Дали орално го задоволуваш дечко ти?“, ме интересира како тече муабетот од тачка А до тачка Б (или П). Баш ќе го испробам на дело со некоја, па после ќе пишам у темава што ми одговорила.
Сашето как е тргнало, и Форумџика на годината ќе стане Таков упорен ентузијазам за ваков муабет нема ни на телевизију
Многу ме интересира што одговараат мажите во друштвото на Саше кога ќе ги прашаат - женска ти пуши бе брат? Или пак, ја задоволуваш орално? Сигурно викаат - аууууу пу пу скраја да е.. какво пушење, лижење и предигра. Право и го зачукувам
Па ние не ги присилуваме да одговорат. Тие и јас не одговораме на ова прашање, ако не прашаат се правиме дека не сме слушнале и одма мењаме тема . Па не прашувам јас на само, нема шанси, само кога сме повеќе собрани, а и тогаш јас ретко прашувам, обично прашуваат другарите кои се послободни во изразувањето, кога се повеќе луѓе на исто место знаеш како е, секој збори се и сешто, па и за ова некој ќе праша, а ти кажав на кој начин.
Не ме разбирајте погрешно, не исмејувам или навредувам, ама Саше мислам дека нема другарки...А и тие двајца-тројца другари што ги има, само тие му се ... И он на нив... И оти слабо се социјализираат со жени, не знаат како најнормален муабет да прават, па прашуваат која пушела и дали го зема цел...Мислам , затоа и немаат другарки, а уште помалку женски... И затоа уствари Саше мрази женииии... Чича Мича, готова прича. П.С. Се чуди зашто никоја не кажува оти пружа орал, а секоја која не е невина курва ја вика. Fuck logic, right?! И ко за некој во ,,целибат,, ,баш мањачи по темиве за секс... Гладна кокошка, просо сонува.
Однесување на кукавици. Одбегнувате прашања место машки да кажете Гледаш сега зошто женските ве лажат?
Напротив. Ве читаат какви пичиња сте и нормално дека ќе ве ребрат у мозок.. Вие светци, тие светици И така се лажеа додека не пукне другарството
Тоа е и поентата на тие прашања хахаха опипаваат терен момците хахахха снаодливи, не налетале на некоја да ги отера кај мама хаххаха цццц луда работа.
Откако ќе се одлогира, сто посто и тестатурата со Ајакс ќе ја подзабрише Што си е сигурно, сигурно, да не го фати курвинизмот од Фемина
Позај му ги и оние кандила од ФМЌ за да си ја просветли собата и да ја почади за секој случај Кажи му ја и молтивата против уроци.