Полека со мислењава еј, го нападнавме... Кај е навикнат на волкаво женско внимание, се збуни. Сега он нема од возбуда да заспие, повеќе од сигурна сум!
Го замислувам...Иде на прв состанок, вака, бидејќи го носи и полиграфот А дејтот се одвива во оваа насока
Па тоа ќе биде трик прашање, не значи дека навистина ќе одиме на полиграф, јас ќе ја прашам дали е подготвена да оди, ако се согласи значи дека не лаже и нема потреба да се оди, ако не сака да оди, значи лаже, како што кажав, просто и едноставно е.
Мене Сашенка ме интересира ако девојките што биле со повеќе партнери ги викаш курви со тапии, дали дечковците кои биле со повеќе девојки се магистри? М? И едните и другите доживуваат еднакво задоволство. Дали праиш разлика? И зошто? Мислам...сериозно? А @Sashko1992 ?
Значи гледам дека некои луѓе темава ја направија хаос, така да ќе ја замолам @RainBow, или кој и да е администратор за оваа тема да избрише се од 79-та страна па наваму. Инаку знам дека ова со ПОЛИГРАФОТ Е БОМБА НА ДЕНОТ, И ДЕКА МНОГУМИНА СЕ ШОКИРАА, ама за тоа ќе кажам нешто повеќе во оваа тема http://forum.femina.mk/threads/Колку-секс-партнери-сте-имале-досега.322/. Засега толку и без нервоза, само смирено .
Среќна сум што ваквите како тебе ги има во ептен мал број и уште посреќна што не ве познавам. И кажи ми, уште се прашуваш зошто немаш женска?!
Сигурна сум дека ќе се снајдеш... Само не фаќај женска со образование и тренинг како мојот Патем, нема зошто да брише Реин.. Темава е орален секс и за тоа се дискутира..со примеси на останати сексуални детали
Инаку гледам лавина од напади врз мене, некои се потресоа од полиграфот, неможат да лажат веќе , сега имам грижа на совест, не ќе може да спијат , мој предлог е да им забраните на дечковците и мажите да читаат фемина, да не дознаат за ова, бидејќи се сомневам дека на некој би му текнало вакво нешто.
Да, Сашко, ти Божји основачу на полиграфот Се шокиравме и сериозно размислуваме на Мики да му дадеме предлог, пред креирање профил на форумот, да се полага тест за интелигенција
Не се шокиравме од полиграфот бе гревче туку од твојата интелигенција што ја имаш во изобилие па затоа и само тебе може да ти текне такво нешто, пффф кај имаат другите капацитет за тоа...
Колку што разбрав јас @Sashko1992 ќе си земе 'девица' од трет некаде степен. Нема да ја понижува за орален пошто тоа е многу страмна работа, а ако таа посака тој ќе ја остави, е сега во случај нему да му се присака ќе си најде курва за 20тина минути работа, бидејќи жена домаќинка тоа не го прави. Жал ми е @Dust @Outlook и останатите, ама ние што даваме оралка сме курви со тапија, а имаме сменето и многу партнери. Сашко вистинската ќе ја најде еднаш засекогаш, а ние ќе шараме дур најдеме и ќе си бидеме курви за некои заглавени во класицизмот. Штета
@Sashko1992, јасно ти е дека откако на девојка ти ќе и предложиш полиграф, повеќе нема да имаш девојка, така? Се надевам дека си свесен колку тоа твое „испитување со полиграф“ ненормално звучи.