Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Орален секс

Дискусија во 'Секс' започната од newring86, 22 ноември 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2.220 глас(а)
    67,7%
  2. Да, но само кога добивам

395 глас(а)
    12,0%
  3. Да, но само кога пружам

257 глас(а)
    7,8%
  4. Не, не сакам орален секс

407 глас(а)
    12,4%
  1. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.910
    Допаѓања:
    177.243
    Сашко ќе си остане вирџн мери како ми изглеа на мене.

На Згодно Момче, Antolinaa, Ingvild и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    Ееее знам киднав, ама знам и дека со жена не се излегува на крај :D

На Summerlover и Dust им се допаѓа ова.
  3. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.754
    Допаѓања:
    172.975
    Ајде доста Сашко тема :)

Нека спие раат човекот..

4. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.577
    Оа видов јас дека ти немаш муда. Сопствен став не можеш да одбраниш камоли туѓ. Ај позз сеа

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Згодно Момче

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    Неможам да го одбранам, ова вие е силно упориштe тука, кое машко влезе и нема исто мислење како вас тешко спасува жива глава:D
    Се предавам на ваша милост и немилост! :rofl:

6. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Lele citaj citaj i nema kraj nez od kolku h ve sledam i uste terate :D ovoj seksot sto ne pravi ccc,sasko sasko odi legni si so zena na kraj ne se ispaga na kraj ti poeban ke ispadnes :P

На the drummer му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.371
    Допаѓања:
    171.413
    за сале само од градинка жена

8. Згодно Момче

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    Си има човекот свои принципи и стандарди, ве молам почитувајте ги.:D

На Antolinaa, Anon, anaja1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Абе незнаат они за почит, гледаш дека кога немаат аргументи да ми се спротистават преминуваат на вреѓање на лична основа, во вакви муабети им се гледа вистинското лице, јас барем никоја од нив не сум навредил на лична основа, со самото тоа покажувам колку вредам како човек.

На Anon и anaja1 им се допаѓа ова.
  10. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    А што аргумент да извадиш кога некој вика дека сака идната девојка/жена да ја однесе на тестирање со полиграф? :D

Ај кажи си го ова дома на глас, пред огледало, гледај се во очи и обиди се да останеш озбилен. 8-|

На Antolinaa, Annath, Priroden и 17 други им се допаѓа ова.
  11. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Па види, можеби на тебе и на многумина им изгледа смешно и глупо, ама во каков лажлив свет живееме, ништо чудно во иднина полиграфот да стане нормална појава, не само да служи за да се дознае точниот број на сексуални партнери, туку да служи да се дознаат и многу други работи. Па еве да земеме еден брачен пар, кој е во брак 10 години, и едниот партнер во текот на овие 10 години го изневерил другиот партнер, ама во апсолутна тајност, и не постои начин да се открие тоа неверство, освен преку тестирање на полиграф.
    Зошто некој маж или жена да живее во заблуда и цел живот и да мисли дека никогаш не е изневерен/а?, а еве да речеме дека ниту едниот, ниту другиот во никој случај не би простиле неверство, зар не е подобро што побргу да дознаат и да се разведат?, такво е денешното време, неможеш да имаш доверба во никого, сите лажат, а јас најмногу мразам луѓе кои лажат, посебно за работи кои на мене ми се важни.

Последна измена: 5 декември 2016
  12. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.754
    Допаѓања:
    172.975
    Sashko aman covek so toj poligraf, ti kazav deka poligrafot moze da se manipulira..
    Iako e precizen, ne e 100%

I ne ti zboram od pamet, tuku od iskustuku

Zemi procitaj 5 reda

На Annath, Tajnaotrovna и ЕденЧлен им се допаѓа ова.
  13. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.577
    Абе и полиграфот не е ништо. Зар не мислиш дека е подобро да и вградиш вагинална камера. Е тогаш ќе знаеш колкав и влегол, каков (можеби црнец) , па дали се сексале со заштита ( ова е исклучиво важно ради преносливи болести), и на крај ако ги разликуваш пенисите ќе знаеш точен број. Мислам дека камера ти е најдобар избот. Среќно.

На crazylady, Oxymoron, Sanjichka007 и 6 други им се допаѓа ова.
  14. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    ОК, знам дека може да се манипулира, ама не може секој да го изманипулира, еве ти кажа дека си учела како може да се изманипулра, и да речеме дека уште 500 или 1000 луѓе во Македонија знаат да го изманипулираат, ама останатите не можат, не е така едноставно, во најголем % полиграфот е прицизен.
    Еве ќе ти кажам еден пример, во Србија имаше едно реално шоу во кое сите учесници одеа на полиграф, беа тестирани, и одговараа на најразлични прашања, и на крајот сите (а беа некаде околу 20 учесници) признаа дека полиграфот освен за едно прашање кај една учесничка, за сите други прашања на кои тие одговориле бил во право, и тоа едно прашање за кое погрешил било заради тоа што таа не го сфатила добро прашањето. Значи не е 100%, ама во најголем % полиграфот е веродостојен, еве сега скоро исто во Србија, премиерот Вучиќ беше на полиграф за да потврди некоја работа за која го обвинуваа, потоа сите објавија дека тој го поминал полиграфот, и веќе за никој немаше дилеми дали тој лажел или не.
    http://sitel.com.mk/stefanovikj-premierot-vuchikj-go-pomina-poligrafot-na-obvinuvanjata-na-kurir
    http://www.telegraf.mk/ns-newsartic...-dali-moze-da-se-izlaze-poligrafot-video.nspx
    http://vecer.mk/makedonija/poligrafot-te-chita-kako-selski-bukvar

15. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.754
    Допаѓања:
    172.975
    Убаво се поткова..
    Год блес гугл..

Колку за информација еве од најразвиеното општество САД полиграфот на суд е веродостоен само ако двете страни го прифатат (обвинител и тужен)
    Односно, доколку обвинетиот ја оспори веродостојноста, не смее да се користи на суд
    Дури и 50 пати да го помине..

Полиграфот НЕ ја кажува вистината туку анализира како телото реагира на биолошките процеси при поставување на одредени прашања.
    Полиграфот работи на принцип на мерење на притосок+пулс+дишење+состојби на кожата (најчесто мерило-пот)

Ако те интересира повеќе, ќе објаснам во некоја друга тема.
    Во јуни 2017 ќе полагам за лиценца, па може ќе ја имам честа идната твоја жена да ја тестирам ако ми ја донесеш на гости ;)

Така да..
    Не се удирај во гради со полиграфот

П.С...
    Линкот од Вечер..
    ВеМеРовска работа.
    Колку за информација еден од тие двајца е лаик..
    Труп.
    Ама машината работи за него

На Antolinaa, Yipman2, crazylady и 8 други им се допаѓа ова.
  16. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    :?: Еј Вие двајца од горе, ме пукнавте..:@ Кај ова нервиве ми се истенчија од секојдневниве политички посрани кампањи, па сега и Вие ја тупите..Полиграф:devil: Аман @Dust остај го молимте тој Сашо, гледаш дека живее во некој негов замислен заостанат свет:rofl:

На Yipman2, sia.bella, Ingvild и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    Ova e tocno Sale, patoloski lazgo na pr veruva vo svoite prikazni I negovoto telo toa go dozivuva kako vistina sto znaci pominuva na testot. I obicen covek so vezbi moze da postigne takov stepen na ladnokrvnost taka da recam. A da ne zboram deka pr na sale ne se za sporedba so mori so kolku spiese ti a? Hhhh

На Sanjichka007, Tajnaotrovna и Dust им се допаѓа ова.
  18. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    Ne vikaj taka sale da ne e I za cudo politickive temi umrev od dosada vaka site SME happy hhhh

На Tajnaotrovna, Dust и baba Rada им се допаѓа ова.
  19. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Па добро не е битно за на суд дали е веродостојен, нема јас да ја судам девојка ми/жена ми :D.
    И ако некоја или некој крие нешто, толку ќе се исплаши што нема ни потреба да му го постават прашањето, ќе си каже пред време дека лаже, а ако седне на полиграф веднаш ќе го препознаат дека лаже бидејќи сигурно барем малку срцето ќе почне да му чука побрзо, лесно е да се каже дека може да се изманипулира, ама оди направи го тоа, и ако ти знаеш се за полиграфот, не значи дека сите знаат, а јас реков можеби 500, 100 луѓе во Македонија знаат како да го изманипулираат, ама останатите не знаат, а и ти дадов примери погоре дека луѓето го сметаат за веродостојен.
    Инаку јас ова што го кажувам не е ништо ново, во Србија веќе постојат мажи кои ги тестираат своите жени
    за да видат дали им се верни или не.
    http://republika.mk/610464
    Љубоморни сопрузи кои изнајмуваат детектори за лаги за приватни цели се новиот хит во Србија Мажите се сомневаат дека жените ги изневеруваат и од детективски агенции изнајмуваат детектор. За да дојдат до вистината, тие плаќаат по 300 евра, а детекторот досега открил десетина сопруги што „мамеле“ наоколу.

Сопругите најпрво одбивале да бидат тестирани, но прифатиле откако сопрузите се заканиле дека ќе разгласат наоколу дека имаат љубовници.

Полиграфските тестирања ги спроведуваат поранешни полицајци во приватни детективски агенции кои државната работа ја замениле со приватна, за која се подобро платени.

20. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Да почнеш да ја читаш темава, па верувајте има за цел живот да ти се одмили и секс и мажи (facepalm)

Мал збор е да речам дека ми ги потековте и со полиграфи и со се (facepalm) опасно по здравје е овде да читаш.

На Antolinaa, black-angel и Tajnaotrovna им се допаѓа ова.