Добро бе Сале, а да видеше некој така позитивен пример, што земаш примери каде се гледа дека човечката глупост нема дно и ги присилиле а? или ќе одиш на тест или отдов кај Радо Милева па, да видиш ти хахахха Сепак, Сале тие мажи се веќе во брак и можеби има нешто или се флмаат па, се одлучиле на вакво нешто ама ти ??? Зошто бе Сале ? хахахах Инаку ако се тргне по овој памет менувам професија, јас и уште неколку жени овде бога ми има добро да заработуваме како детективи хахаххаа
Прашинкава не се откажува Околу полиграфот, професор од Америка на предавање ни тврдеше дека не е така лесно како што ни изгледа на филм дека многу тешко може да се изманипулира полиграф, и за тоа треба да си малтене, некој добро поткрепен професионалец. Сашко да вирџин, ако тебе душо не ти се погодат сексуално првите 8 партнерки, ќе се стаиш ли на целибат?
Зошто човечка глупост?, па гледаш дека десетина жени биле откриени дека изневерувале, значи на овој начин мажите ја дознале вистината, а инаку можеби вечно ќе си живееле во заблуда дека имаат верни жени, а уствари тие им набивале рогови. Според мене за едно машко е многу подобро да ја тестира жената на полиграф и да се дознае вистината, отколку да носи рогови цел живот. И немало да има причина да ги присилуваат ако жените биле чисти, ама тие си ја имале мувата на капата и затоа не сакале да одат. Инаку во вакво време, во кое никој на никого не верува, и секој секого лаже, за брзо време полиграфот може и нормална работа да стане, така да нека не ти биде многу смешно.
Не се откажувам бидејќи знам што можеш да направиш со 6 месеци тренинг. Контрола на дишење, контрола на емоции .. научи го тоа и лесно ќе изманипулираш. Проблемот е што е тешко прво себе да се убедиш во нештото, откако себеси ќе се убедиш после лесно е Туку.. Ај на темава да се вратиме..Реин сигурно е веќе бесна
Нели е подобро е да се влијае луѓето да се искрени меѓусебе отколку да се заплашуваат со полиграф ? Ако се докажало дека иневерувале жените и мажите инсистирале значи мажите си знаеле веќе Сале. Ама ти зошто ??? ни изневерен ни ништо ??? Тоа не ми е јасно хахах не знам што е подобро рогови или да знае (мажот или жената некако се мажите ги браниш хахаха), не знам во ова лудо време ... полиграф според мене се користи за посериозни деликти и дела, не неверство хахха за неверство плаќаш да го следат и сликаат и не ми требаат полиграфи туку слики би имала за доказ и тоа со цел да се спасам од таков човек, а не да докажувам нешто. А ти што мислиш дека со полиграф и со тие испрашувања ќе се заштитиш за во иднина ? Дај Сале, млад си ама не си дотолку млад.
Не реков јас дека сега треба сите да одиме на полиграф, ова е крајна мерка, кога не си сигурен за некоја важна работа која тој/таа ти ја кажала, а на тебе ти е битно да ја знаеш вистината или се сомневаш во девојка ти/дечко ти или жена ти/маж ти, едноставно реалноста е дека постојат лаги и во врски и во бракови, а ова е најдобар начин да се откријат лагите. И не знам што е поисплатливо дали да изнајмиш детектив кој ќе го/ја следи маж ти/жена ти, или пак да одиш на полиграф .
Ај ти прво види дали некоја тебе ќе те земе за маж а потоа ќе правиме моабети..ме напнаа твоите мислења ептем
Ајде доста бе со тоа полиграфско лудило.. Во МК нема ни да најдеш каде да ја тестираш.. Туку зборете, во ваквото убаво предновогодишно лудило... Повеќе сакате да ве задоволуваат или да задоволувате орално? Знам Сашко никако не сака.. Знам другите нема да одговорат.. Ама ако сакате да отвориме наменска тема во разно, па ќе пишам што знам за полиграфот, каков е тренингот за манипулација ииии ред други работи.. Не му е место на муабетов кај што оралките се мешаат со мерењр на притисок
Ama pak ne mi ja razbiras poentata, vo tie slucaevi tie imaat problem, a ti vo pr za sebe sto go naveduvas nemas, tuku baras pricina za da imas problem hahhaa Sale mn ti se drasticni merkive hahhaa
@Sashko1992 А вие мажите зошто да не идете на полиграф? Зошто жената да живее во заблуда дека има верен маж?
Немам ништо против и ние да одиме, и никаде не кажав дека само жените треба да одат, колку што има жени кои се лоши, нечесни, неморални, лажат и изневеруваат, толку има и мажи, само што јас како машко повеќе зборувам за жените, што е и нормално, па затоа некои овде имаат впечаток дека сум женомрзец, што апсолутно не е точно.
@Sashko1992 А што е точно? Тоа што си машко воопшто не го оправдува начинот на пишување, жестоко насочено само против жените. Па тука има и други машки членови, па на вакви теми, знаат да пишуваат неутрално, т.е дека без разлика кој пол е човекот, може истите работи да ги прави. И не е во ред, да велиш дека цел форум бил безобразен и некултурен спрема тебе, бидејќи ти го исмејувале и не го почитувале твојот начин и избор на живеење, твоето право каква сакаш да ти биде партнерката. Но, цел форум го прави истото што и ти. Како сакаш да не ги осудуваме твоите мислења, кога истите од самиот почеток се баш така настроени? Едно е и да дадеш свое мислење, ама чим стигна до бујни фантазии за полиграф, знај дека време е да се одлогираш од форумот, бидејќи и официјално ја отупе. Ќе те викнеме кога ќе ти го даваме Трофејот на годината.
Не е понижување да кажи дената дека пружала орален секс, понижување е моментот кога мажот, оној прекрасен балкански мажјак, горила, фраер, ќе ѝ речи дека она мора да е светица и ја носи на полиграф. Не вервам дека има маж кој не сака орален секс, а ни па жена, а уште помалку некоја на кафе-муабет тоа да го кажи. Ама ако маж ја сака жена му и не ѝ верува туку ќе ја испитва да види дали ѝ верува, тоа во најмала рака е: конзервативно, шовинистичко, просто, ниско. И секој кој го оправдува ова и вели дека не е женомразач ... можиш само сам да се излажи со тоа, никој друг. п.с. Да не се сфатиме грешно, не велам просто да му се верува на пратнерот, ама полицајско испитвање е мањачки.
Не ви е досадно цело време истите луѓе, истото да го зборите во сите теми за секс? Океј е, конзервативни сте, сфативме, не мора да имате орален секс ако ви е понижување.
Не е баш така како што велиш, јас кажувам само мои мислења, никого не сум навредил лично, пишувам општо за жените, за никоја посебно не сум кажал дека е неморална, ку*ва и тн., ако сум рекол дека жените со поголем број на партнери се ку*рви, тоа не е навреда кон тие жени, туку само мое мислење, а воедно и мислење на поголемиот број машки. И никогаш не сум кажал дека цел форум е безобразен и некултурен, има овде членки со кои добро се согласувам и никогаш не сум разменил лош збор, тие ги почитуваат моите мислења и јас ги почитувам нивните, ама има и членки кои се безобразни и некултурни, погледни ги преходните коментари од некои членки и ќе видиш дали се лични навреди насочени кон мене или пак општи мислења за машките, али како и да е, не ми ни интересираат мислења од некои небитни ликови за мене. Инаку мислам дека доволно кажав за оваа и вакви слични теми, така веќе не планирам да пишувам и да си го трошам времето на вакви дискусии, на кои никогаш им нема крај, освен ако не ми реприцира некој/а за одредено мое мислење кое сум го дал во изминатиов период.
Ја сеа коа ќе си фатам женска првото прашење си пушела ма ти претходно? Ах?! Не? не не не...неможам да ти верувам злато, ајде станувај облекувај се да одиме на полиграф да дознаеме извини ама ме копка вистината! Но едно ми се допаѓа кај тебе Сашко, мора бе жената да знае кој е Газда во куќата.
Сакаше писателот да каже: "Слушам че си бил курварин за пари? Ами 5 лева пари ле са?" Ја би ја цитирала Дана: "Скриј се зад мониторот!" The end.
Ако некоја жена каже дека сите машки со поголем број на партнерки се неморални и машки ку*ви, се знае кои ќе се навредат, тие машки што имале поголем број на партнери, исто е и кај жените, јас ако викам дека жените со поголем број на партнери се неморални и ку*рви ќе се навредат тие што си ја имаат мувата на капата, ама не сум јас крив што тие си ја имаат мувата на капата, јас само кажувам што мислам за нив, а нивно е дали ќе се навредат или нема да се навредат, и како што кажав никоја членка не сум ја етикетирал лично, зборувам општо, просто и едноставно е, само треба да се мисли малку за да се сфати.