@Sashko1992 Која мува на која капа, трај си таму, додека не сум те исплескала баш со истата таа капа. Па нели курва не било навреда, туку само твое мислење Така, у будуќе, ако некој ти рече женомрзец, будала, малоумен, и тако даље, немој случајно да си се навредил, пошто тоа е само нивно мислење, никако навреда, чедо Божјо, амин!
Па по кој пат да кажам дека јас на НИКОЈА не сум и се обратил ЛИЧНО за да и кажам дека е неморална, ку*ва и незнам каква уште не, мене баш ми е гајле ако некоја изнесе општо мислење дека сите машки кои имале поголем број на сексуални партнерки се машки ку*ви, бидејќи знам дека јас не спаѓам во тие, а неможам да знам дали некое машко кое имало поголем број на партнерки би се навредило, мое мислење е дека би се навредило, а можеби и не, зависи од машкото, јас неам способност да им влагам во мозок и да откријам што мислат.
@Sashko1992 Ти изгледа бидејќи спаѓаш во нултата група, тешко ти иде темата. Исфрустриран човек од далеку се познава. И не велам исфрустриран бидејќи не бил со 10 жени, туку исфрустриан бидејќи и со таа една што си бил, си одел по теоријата дека сексот е давање-земање, а функционира успешно, единствено ако креветот се тресе. Кога ќе сфатиш дека е потреба и задоволство, врати се и пишувај тогаш мислење. А in meantime, пробај твојата мозочна закржлавеност да ја развежбаш. После другите органи
Па тоа е тоа, кога некој ќе снема аргументи веднаш почнува да навредува, а навредува бидејќи самиот тој станува исфрустриран од тоа дека снемал аргументи во дискусијата, али реков дека не ми е гајле, а секако дека јас нема да се спуштам на такво ниско ниво.
Не ми се верува за што дискутираме у темата „Орален секс“. Има добра причина зошто полиграфот не е универзанло прифатена метода, а тоа е зошто тој, самиот по себе не може да каже дали некој лаже или не. Полиграфот го мери емоционалниот одговор на човекот на дадено прашање, а не вистинитоста на дадениот одговор. Така да, полиграфот може да покаже дека испитуваниот „лаже“, т.е. да регистрира аномалија, и во ситуација кога едноставно е возбуден или исплашен - баш како што најверојатно би била возбудена или исплашена девојка кога нејзиниот дечко-социопат би ја натерал да се тестира, за да го дознае вистинскиот број на нејзините претходни сексуални партнери. А што се однесува до примеров од Србија: Па мислам да - заканата од клеветење и полиграфот - тоа се двата столба на секој среќен и успешен брак.
Еј стварно, почнавте да го напаѓате Саше Он кажа дека според него сите жени со над 5 мажјаци се курви, неморални и тако даље, ама не кажа дека некоја форумџика е.. Не се спуштајте толку ниско
Инаку, да бидеме сериозни за момент, има некоја доза на вистина тука... Машките знаат која е маалскиот точак и секако нема нејзе да и дадат предност кога е време за посериозни работи. Без да навлагаме подетално зошто и како е тоа така зашто ќе треба да се отвори нова тема за тоа, чисто бидете свесни за тоа. Машките сакаат помалку искусни девојки од нив, женските пак, повеќе искусни типци од нив. Тоа е мојата перцепција.
Грешиш за девојките, секоја жена кога има работа со човек што помнал и сито и решето бога ми очите и на тилот ги отвара и обично тие врски не успеаваат ако мн има фраеришење така да се изразам.
Абе не сте нормални. Инаку, ако некој мој дечко се обиде да ја искористи оваа метода со полиграфот на мене за да види дали лажам за нешто (во конкретниов случај за изневерување ли беше?) сигурно ќе се испостави дека лажам, и да ја кажувам вистината. Тоа ќе биде зошто јас и на матичен лекар кога одам и кога ме прегледува докторката, срцето ми прескокнува ко на зајак, имам нерамномерно дишење, изгледам исплашено и вознемирено.. а како што кажа @Dust и уште некој, полиграфот функционира на тој начин, ти ги следи твоите емоционални реакции, а не вистинитоста на даден одговор. Ама не, озбилно сега, ако некој дечко ми рече дека ќе ме носи на полиграф... Аш дечко од тој момент. Друга работа, ако некое машко ми рече пуши кур, нема да ме понижи, него ќе се зачудам кај сум се нашла во друштво со таков алфа мажјак што единствена одбрана за нешто мое кажано (најверојатно?) му е тоа, и нема да сфатам воопшто која му е поентата. Ама да, најверојатно ќе му речам фала на убавите желби, и ако имам некој дечко ќе одам да си свршам работа, а ако не ова ќе го сфатам како аманет за што поскоро да си фатам некој и да го исполнам "захтевот" на дотичниот. Трето, во друштво на другарки ретко сме се нашле во муабет за тоа колку пати дневно другарка ми има секс со дечко и, дали и како му го пуши, зошто мене ми е непријатно, т.е не непријатно, го сметам за непотребно тоа прашање, зошто тоа си е интимна работа и треба да си остане кај нив во спална. Ни помина времето кога ќе се соберевме женско друштво и ни беше интересно да коментираме како некој не мувнал, лапнал, драпнал, не фатил на голо и остали муабети.. Е сега, ептен со една најблиска другарка, па и тоа ретко се случува, она сама ќе си каже нешто што им се случува во сексуалниот живот со дечко и, и тоа не во живописни детаљи, и никогаш не сум дошла до тоа да ја прашам директно: "Ej, а мори ти му го пушиш на дечко ти а?!" Прво си знам и без да ми каже, две години одат, а и сама уз муабет ми потспомнала нешто такво. Машко друштво баш и немам, освен еден другар кој патем никогаш ме нема прашано нешто вакво, не ни одел многу често муабетот натаму, дури и кога сме зборувале за тоа, јас сама сум иницирала, и без да ме праша јас сум му раскажувала некои пикантерии, оти сум се чувствувала слободно пред него. Ама, секако не сум му рекла, да, јас обожавам да пушам, и денес на дечко ми 10 пати му го испушив, извини морав да ти кажам, да не случајно клизне таа информација. Некои работи не се зборуваат така баш, не за друго, доаѓа чудно и неприродно поставено.
Која е разликата ? Еден тип малку искусен наспрема неискусна осеча се ко бог и батина хахха оди дете не зезај. Факт е дека грото мажи така размислуваат и грото искусни со неискусни жени имаат не баш убави врски и бракови за жал. И мажите да знаат што сакаат некогаш арно би било за сите хахах ако е неискусна, гуска што се чува за трушија у рајот гуска ќе биде, ако е искусна она е маалски точак,а мажите што се мило ? По таа логика би требало да бидат, многу возен мењач и неупотреблив мењач хахах а такво нешто од жена не сум слушнала уште можеби има ама не во мое опкружување, а мажите така се изразуваат за жените па, ти види сега која е разликата.
@Anon зарем не е тоа светицата Sasha Grey? На полиграф за неа би пишувало ERROR 404! Ќе се откаже од неа.
Некако е тишина и почна да ми недостасува Сашко со неговите "principle logics оф орал секс Воман edition" да се насмеам, да му кажам: Абе кај ци бе ти?! Планирам да направам комплилација "Бест оф" Available on Blue-Ray, DVD or Book од неговите најдобри излагања на форумот. NOW IN STORES! Buy it for 39.99€ (Money return not guaranteed)
Не сте нoрмaлни Инaку кaј ме пoтсетивте сo пoлигрaфoв и гo имaм реченo нa еднa пред 3 гoдини жими се Ептен се зближивме и ми збoри еден ден сум немaлa секс 9 месеци. И првo шo ми пaднa нa пaмет, пoлигрaф не знaм oд кaј ми пaднa нa пaмет. Викaм и пoлигрaф дa пoминеш не ти верувaм. Среќa, виде декa се смеaм и зaебaвaм инaку зaмисли јa сo другaрки, oнoј будaлaтa мртoв oзбилен ми рече нa пoлигрaф ќе ме нoсел
@Priroden Па сигурно е била сестра на Цаци наш, и кога бил тој, од сегашната возраст помал 3 годни, му го препричала дејтот на шала, ама оти тој нема уште отворено сметка за хумор, не сфатил и заклучил дека и indeed, вистинските мажи не пијат Швепс, туку носат полиграфи на дејтови Or you are Caci's brother? п.с Вад ду ју мин не сме нормални?