Nope, не сме биле во "коалиција", јас си факав сеир настрана, но поготово кога почна да зборува околу полиграфот си викам WTF...и си излегов од дискусијата.
Хахах не ми текна кога го пишував ова дека Sasha на нашки е Сашка! Пред 10 години на МТВ1 имаше серија Сашо & Сашка беше Sitcom скеч комедија и постајано се караа за љубовни проблеми
Хахахаха, а што лижиш? Сладолед сигурно не... Изјасни се убаво - „Уживам да пружам орален секс, а и да ми пружи партнерката“
Мораш да пробаш, вкусот не се објаснува и зависи од чистотата на органот ..што е повеќе валкан, тоа е повкусен
Оралниот секс е уметност, изгледа толку едноставно а всушност секој нареден пат откриваме нешто ново т.е нов начо за да го излудиме партнерот. Јас за жал имам скромно искуство што се однесува комплетнмо до сексот, ама доволно за да знам колку може да биде и убаво и лошо тоа чувство ако си во рацете на искусен тип и на аматер.
Потполно се сложувам со тебе. За да дадеш добра оралка треба: 1) Четиригодишна студиска програма кај проф. Иванчо на филозофскиот факултет за да ја сфатиш филозофијата на пушењето. 2) Доспецијализација по анатомија на катедрата по анатомија кај Аце Додевски за да ја научиш анатомијата на пенисот. 3) По можност втор факултет и тоа не друг, туку психологија, затоа што има многу зезнати финти. Ако одиш агресивно и до грклан може ќе те декларира како ѓавол и лесна, па затоа пожелно е да знаеш психолошки да ги прочиташ потенцијалните партнери во иднина. Има квалитетни професори и бараат доста учење.
Од секокогаш сум се прашувала дали оралниот секс постои и во бракот посебно кај оние кои се во брак 10+ год? Пред се мислам на мажите, дали кога се толку долго во брак се трудат и понатаму или е сведено се на рутинско празнење тестиси? Се обидов да направам некоја своја интерна анкета разговарајки со постари пријателки на мајка ми кои се некаде околу 50 год и неколку колешки, но лугето се премногу затворени да би разговарале јавно за вакви работи. Најчест одговор беше кикотење и менување на тема или пушти ма тоа се глупости.