А бе зошто избрзувате пред да пробате хахах. Сега ќе треба трипати со ист пост да потврдиш дека ти е погодено и ќе се оправдаш за претходното не
Имaв и пoрaнo прoбaнo aмa не ми се дoпaѓaше тoa тoгaш ми беше aмa вo пoследнo време пoчнaв дa ги сфaќaм oние кoи уживaaт вo тoa и нaвистинa билo уживaње , не зa другo туку кaј секoј се менувa мислењетo и желбите a и хoрмoните имaaт гoлем удел
Орален секс, за мене и ми е убаво кога давам и кога ми даваат, али...најбитно од се е да биде со обострана добра воља...ако не е нема ни логика да го правиш....Што ако ја исфураш цурата а знаеш дека не сака??? Ако она не ужива...ни јас уживам...тој што ужива во тој момент а знае дека ти не уживаш, тури му пепел!!! Тоа повеќе го гледам како себичност, но ако го правиш тоа од што му е ќеиф на него тогаш ОК. Тоа е Жртва. Само немојте многу со жртвите...Од машка гледна точка оние девојки кои прават жртва за добробит на врската, повеќето мажи ја злоупотребуваат и после мислат дека тоа му е по DEFAULT загарантирано. Затоа само обострано ако ве привлекува тоа...ТЕРАЈ!
Bi sakala da mu pruzam oralen seks na mojot partner no ne mi e udobno i mislam deka ke mi se zgadi pa zatoa se dvoumam..
koga mene prv pat m napravija takvo nesto bev prijatno iznenaden ne bi trebalo da ti se zgadi nema pravo cav vo usta poleka poleka so jaziceto prvo pa posle ke go lapnes malku najbiitno e samo da si zapalena i resena vo ova
Порано големо НЕдури не пробав сега задолжително тој е на седмо небо а јас невервав дека некогаш ке го кажам ова ама стварно УЖИВАМ
Не сакав ич. Но кога видов колку многу дечко ми ужива, сега често му го пружам тоа задоволство. И нормално кога гледам како нему му е убаво, убаво ми е и мене. Е не сакам кога ми се пружа орален мене. Не знам зошто ама не ми е убаво.
I jasgoimam istiot problem jas sekogas pred sex mu go pusam na mas mi a tooj ne sekogas neznam zosto I jas vrsam sekogas hiigena I intimni gelovi imam se mijam non stop I nemu mu bilo glupavo.... a mene mi e mnogu ubavo koga mi ja lizi uzivam nekako se opustam maksimalno ama toa se slucuva mn retko
И да користиш миризливо улје сепак нема да помага не е до тебе до него е нему му се гади , вагината треба да има природен мирис тоа го праи задоволството нема да лижиме улје