Da no jas nemam nikakov miris nesum ni imala se sredija rabotite sega dobro e sekogas koga imame odnosi se zadovoluvame oralno poz
Потполно се согласувам со сликата. Обожавам да лижам. Обавезно пред секој секс лижам, им ги смукам усните на пичката, ги ебам со јазикот. Обожавам кога свршуваат да им ги шмукам соковите. Исто уживам и да ми го пушат но не секогаш бидејќи зависи и од партнерката колку ја бива за тоа. Ако знае добро да го работи чуството е неверојатно ако не нема ништо полошо од тоа да те закачува со забите.
Neizbezen e!Sekako deka uzivam megutoa malku poveke kef mi e koga jas go zadovoluvam koa go gledam cel vozbuden i srekjen neznam zasto ama toa poveke me vozbuduva !!!
Уживам кога гледам колку му е убаво на дечко ми кога му пружам орален ама уште повеќе уживам кога мене ми пружа .
Орален секс НЕШТО ФЕНОМЕНАЛНО-Убаво нема што. За мене и за партнерката уживање. Конкретно за мене при орален секс али посебно кога го практикуваме истовремено потенцијата е невероватна. За тоа взаемно уживање е позата 69 или како сакате 96. Особено кога ке ми дојде партнерката од горе издепилирана, а исто и јас издепилиран онака убаво отворена, исто така и преубаво и чисто газе слободно можам да ги изедам, а камоли да ги лижам. Цел сакам да влезам, ама не можам. Особено задоволство ми е кога ќе и ја лапнам цела мачка и целиот јазик да и го ставам колку може подлабоко со наизменично шмокање(лижење)на клиторисот и усните наизменично. Тогаш к*рот буквално е камен.
Онака да му изгледа ко на порничи, а и потоа многу повеќе е расположен, па купува поубави подароци Инаку и јас го сакам тоа, многу ми е убаво
e toa e veke sebicnost a takvi ima mnogu vo denesno vreme za uzivanjeto da e obostrano i maksimalno mora da se potrudat zaedno da sozdadat eden takov cin za da bide ludo i nezaboravno a sam kolku i da se trudis brzo se izladuva