Како нов во форумов сакам и јас да кажам што мислам за тоа дали уживам во орален секс. Кратко и јасно, да. Некои не сакаат и не уживаат и не можам да ги сватам. За тоа имаат разни изговори. Дека тоа не е за лижење, дека било не чисто им мирисало, вкусот не им се свиѓал и др. работи. Мене лично ми се допаѓа и ми е пре убаво и кога правам орален секс и кога ми прават. Морам да нагласам жената да е средена да можеш да се опуштиш. А воедно потребно е при оралниот секс и мажот да е среден, а не да мириса како прч, за да може жената и таа да почувствува нешто убаво.
Јас мислам е лижење на убаво чисто рипче, убаво средено измиено и издепилирано исто како сладолед да лижеш.
Zdravo decki gledam deka na prasanjevo ste diskutirale odamna no bi mi bilo od polza da slusnam poveke soveti od devojki na ovaa tema. Sakam da ve prasam dali za vreme na oralniot seks odite do kraj. So verenicata imame oralen seks se e ok odi do kraj no pred nekoe vreme mi kaza deka dokolku sakam da odi do kraj da koristime ovosni kondomi. Sme imale i so niv ne mi e nekoja golema razlika samo poveke se palam bez kondom. Ne mi e vazno tolku goltanjeto ako saka neka plukne no mnogu mi e biten orgazmot sto go dozivuvam da ne bide prekinat,stom se prekine isto kako da sum nemal oralen seks i se custvuvam nervozno. Kazete mi vie devojki kako praktikuvate oralen seks odite do kraj ?
А зошто ја тераш да и свршиш во уста? Прво пробај ти од твојата сперма, па после терај ја вереницата да на таков чекор. Лесно ви е да барате такво нешто. И маж ми имаше таква понуда, ама откако му реков он да си ја проба течноста, оттогаш ми нема ништо спомнато.
Го утепа во секоја смисла на зборот. Ова се вика со свој камен по глава. Секоја чест за тебе и за цврстиот став.
Јас сум убедена дека кога мажите би пробале од својата течност, не би им го барале ова на партнерките.