Taka e pobratime samo prirodno si e prirodno. Da lizes prirodni sokovi toa e pravo zadovolstvo i uzivanje vo dobro skockano p..e.
mi treba vase mislenje... bev izlezena so edno masko i planirav da mu pruzam oralen seks inace do sega na nego prvpat mu pruzam ne bev dovolno opustena no samo sto pocnav da mu go pusam i normalno i so rakata isto odev nagore nadole i mu go llzev odma svrsi.. mi svrsi vo usta se toa i jas rekov lele tolku brzo i on na toa mi rece pa zosto so raka pravese mozam i sam so raka nemozam sam da go lizam i se osetiv uvredeno kako da ne ja zavrsiv dobro rabotata... sto mislite zosto taka kaza? ve molam za odgovor
Bas ti si ja zavrsila bez zabeleski rabotata. Toa da go znaes. A toj sto svrsil tolku brzo bil poprilicno zapalen ili pak ne mozel da se kontrolira, ili pak se raboti za ne iskusen decko. Koga mozel sam so maturbiranje zosto ne go pravi, a saka oralen. Da ne mu bilo ubavo nemalo da ti svrsi vo usta bidi sigurna. Ti recimu da ti pravi oralen i svri brzo i reci mu zosto me lizese taka silno, da vidis kako ke reagira. I ti naluti mu se.
Mene ne mi izgleda deka imaat 15. Vakvo iskustvo tesko deka ke steknat na petnaeset. Takva tehnika so rakata gore-dole, a bogami i so usnite ne go pravi nekoj od 15 i odma da go napravi da svrsi. Za toa treba dobra majstorija.
nema potreba od vakvi komentari.. samo prasav za mislenje i ne se zezam nemam potreba kazav kako sto bese
Според ова шо го кажа ми изгледа дека ти си прва што го има орално задоволено и нема некое сексуално искуство,и да навреда е и многу не убаво од негова страна што тебе те укривува. Мочко кај едвај нашол нешто да ''плесне'' па и пуфки почнал да продава
Znaci jas do sega znaev deka toa e nevozmono no eden komentar od decko mi me natera da vidan na net.Mozno e da se ostane bremena ako ti svrsi vo usta