Вака сега сериозно, знаеш ли како се зачнува ембрион? Што и Што треба да се спојат за да дојде до оплодување?
https://popara.mk/2012/zhivot/ljubov-i-seks/nauchno-dokazhano-od-oralen-seks-mozhe-da-se-zabremeni/ Znam kako se zacnuva taka slusnav i procitav zatoa prasav
Најјак дел од текстот ми е овој: Tогаш клетките на нејзиниот имун систем ќе кажат: „Еј, па ние веќе ги познаваме овие момци!“ Се мисли на сперматозоидите.
Може...После со тушот пушти топла вода и полека прави кружни движења околу стомак, а на бојлер ќе ти излезе снимка од ехо. Ќе си ги видиш бебињата на домашно ехо зачнати преку орален секс
Така се зачнува сперматозоидите преку уста шетаат низ цел организам, исто како на корзо. Така шетајќи можат да се закачат на погрешно место и етети бела.
Спермата е богата со протеини и колку повеќе организмот на жената се навикнува на спермата на нејзиниот партнер, толку поголеми се шансите дека и нејзината матка ќе ги прифати сперматозоидите кога ќе дојде моментот јајце клетката да биде оплодена. Не се забременува со орален секс,туку се зголемува можноста да биде оплодена јајце клетката. Не знам оти читате ама не дочитувате. Слушнав,ама не дослушнав работава . Mакар да нема везе,ипак не прочитав негде да вика дека само со орален се забременува
Ако не пушите и вие, не сте компетентни да давате совети за тоа, како се чувствува жена додека пуши. Демек: Не се секирај, ништо не ти е, нека бута партнерот дури може! Па што ако те боли? Ееее, ќе ти помини. Ти само не се откажувај од пушење, аман. Има мажи кои немаат проблем да си ја пробаат спермата. Знам неколкумина Не само на гејови. И на хетросексуалци. Он топик: Сакам и да пружам и да ми пружаат. И кој беше со влакната што му сметале(повторно)? Се изначитав глупости, не памтам кое кај беше и кој го пишал... Но, да ви кажам вам, 'јаки мажишта': ако не можеш да се справиш со влакна, при две здрави-прави раце, ич не ни ја пикај муцката кај што не и' е место!
Работава е за секс со кондом. Оралниот со или без кондом ви е? Некако ми е чудно читав разни работи па сакам ваши мислења
Немаш гајле. Ќе го надополниш она што ти фали во IQ и таман ќе си бидеш. Пиј, озбилно. Нема ни да ти е проблем. 'Машината' за производство, си ја имаш на тебе.