Mnogu pati sme zboruvale na taa tema i sekoga koga doagja toj moment custvuvam ogromen sram i ne mozam da go napravam toa..kako da go nadminam ovaa sto da pravaaam
Со време. Ако не се чувствуваш удобно едноставно не го прави и тоа е тоа. Кога ќе се чувствуваш удобно тогаш и ќе го направиш. Сексот треба да биде обострано задоволство, а не исполнување на желбите на партнерот дури и ако тоа не прави да се чувствуваме неудобно.
Убави вагини затоа што до сега не сум видел грди вагини, а мислење од женскиот пол какви пениси преферирате за орален и општо за се по ред?
Отвори си тема за прашањето што те занима...а она дека вагините биле убави..хммммм..во што ли е убавината и каде ја гледаш..па јас како женско, не ми е ништо посебно убаво...... Ке треба некој гинеколог да ни одговори дали има убави и грди вагини
Дај мори да ја видам. И мене мојата ми е убава... многу си ја сакам... нека ми е здрава-жива и работлива
Опушти се и дозволи некој да ти пружи квалитетен орален, ќе бараш уште, но опушти се. Како и за многу проблеми и за овој проблемот е во главата, без рационални аргументи