Generalno zboruvam, ne samo za pusenje, a toa se odnesuva i za mene koga probav i ne zastanav da pravam oralen. Tocno e deka procentualno mazite pomalku pravat oralka nego zenite, ali pravat golema greska. I mene ke mi bide milo ako nema da se gadis so onoj sto ste resile da imate seks, a tuka spaga i oralniot.
Mojot poraneshen dechko sakashe da me lizhe, mu beshe mnogu vazno jas da bidam zadovolena, a ne mu beshe bitno dali kje dobie neshto za vozvrat ili ne. Bi sakala sekoj nareden da e takov.
Citam na Komentarive i vi se Cudam ... PA NIEDEN SEX NE E KOMPLETEN ako nema oralno zadovolstvo od Dvete strani ... aj pls opisete mi eden sex bes oralno so pravite se lapate i odma partnerkata se kacuva... Ma daj vi se molam Ne postuvam Sex bes predigra a vo samata predigra go Stavam i Oralnoto zadovolstvo.. bes razlika koj na kogo ... mislam deka Oralniot sex ti dava motiv za dobar Sex !!!!
Глупости.. Не бил 'комплетен'. Не знам што ти е толку апстрактно да има некој само вагинален секс? И кој си ти да кажуваш, што е за некого 'комплетно' уживање, а што не??
Jas samo moeto mislenje go davam ne Osuduvam nikogo... mislam deka Demokratcko pravo e sekoj sopstvenoto mislenje da si go kaze... ako ti ne mislish taka togash OK Tvoja Rab ..
Не може никој да те убеди да правиш нешто, што не сакаш. Ајде дојди, да пробам јас, во 4 очи, да те убедам да пробаш хомосексуален секс или нешто друго што не сакаш и не практицираш при сексуален однос? Ќе успеам?
Пружам орален секс затоа што едноставно уживам во тоа. Кога гледам како превртува очи од задоволство, гризе усни, испушта некој животински звуци, ми ја турка главата од што неможи да издржи, со еден збор - БЕСЦЕНЕТО! Уживам кога партнерката ужива!