Па искрено, мене не ми се случило, барем досега, иако ми се случило да се возбудам, да се напалам од некој влажен сон што сум го имала но не е невообичаено, така да девојки, без гајле (ова за тие што се прашуваат дали е нормално или не)
Kako i da e preubavo e :up: )) samo sto kratko trae a posle odma se budish i svakash deka toa bilo samo vo son
pa i ne trae kratko.....ja se sekavam ednas u son bev miljon pati blisku do sv*****nje i nikako da se dovrsam i bese tolku...realno....i ubavo....i napnato....uf...kakov son mene mi e mnogu ubav filingot posle takov son steta sto ne se desava cesto :up:
И мене ми се има десено еднаш. Иначе тоа е начин на организмот како да се *испразни*, без разлика дали сте сексуално активни или неактивни, ама најчесто се случува на оние *неактивните*. За машките тоа е сосема нормална работа, најчесто првиот оргазам и го доживуваат во сон, па дури не се ни свесни за тоа, така исто е и со нас. Иако сонуваш и немаш никаква физичка стимулација, ти сепак доживуваш оргазам и тој е релен! Исто како што чувствуваш страв, или се смееш и зборуваш во сон, исто така и навистина свр***ш... секако чувството е магично..
Да, ми се има случено неколку пати, но досега не сум била сексуално активна, нз ни како е можно тоа. Имам многу еротски сонови.
Abe ajde . Prvo devojceto ima 16 godini, jas mislam deka e rano, a i sekako nema da se strca sega da se *** samo zaradi toa sto sonuvala
Па што има врска колку години има видиш дека самиот организам и покажува дека има потреба од секс .Ти кога пиеш вода ,кога организмот ти покажува дека му треба така .Јас не кажав да се стрча туку кажав што и треба за да не сонува такви сонови
Значи ако јас сонувам континуирано дека те мавам со бокс (само пример), за да престанам да сонувам такви соништа треба стварно да дојдам таму и да те мавнам со бокс? Дај молим те...
Хахаха Hipica ме насмеа А во врска со темава... мене често ми се случува да сонувам како водам љубов кога подолго време немам односи (најчесто кога сме скарани со моето Бубу ), но секогаш во моментот пред да свршам, јас се будам и ова страшно многу ме нервира Позз
Да, и јас имам доживеано оргазам во сон.Два пати имам сонувано како имам секс со дечко што ми е бил мувач и онака од што било многу убаво во сонот, се разбудив целата напалена и онака како релаксирана.Се чувствував супер
Леле ама ми е криво...имам сонувано два три пати и таман секунда пред да свршам се будам и ништо од свршувањето