prvite pati ne svrsvav vo sonot, tuku ko ke stanev ja pustav rakata nadolu i ... a sega svrsvam vo sonot i preubo e, se sonvam so deckoto ili so nekoj drug, ama to ne e vazno son si e son . . .
Ми се случило неколку пати за сонувам такви работи, ама одма се будам. После таков сон се чувствувам како најголемиот грешник на светов Си викам: Аман, зарем ни на сон не седиш мирна, дај прибери се.
хаха ич не се сеќавам, нема ноќ да помине а јас да не сонувам многу се нервирам од тие сонови веќе како ѓавол сум
Мене ми се нема случено оргазам во сон,но на деко ми му се случило.Ми има кажувано за тоа дека убаво му било,но целиот се направил лом.
хахах да да имам сонувано. Среќа па,со личности кои во живо ги посакувам Прекрасни соништа. Сум ги имала околу 5-6 досега,од кои на 3 кога се разбудив бев влажна доле. Баш е јако да сонуваш такви соништа одвреме-навреме
Како ви е интересно бе со дечко да се сонувате? Па со него би можеле во секој момент во живо Нееее, најинтересно е кога сонувам како имам секс со некој на кој само можам да си плакнам очиња. Во сонот се изгледа реално нели, и чувства и се. Кога ќе се разбудам се осеќам како стварно да се случоло тоа. Ах.. море ги обожавам таквите сонови.Те молам вечер дај ми таков сон? Одам да си легнам, мх мх... Знам и на кого да мислам.
Pa dobro de, so ima veze toa so decko ili so nekoj dr? Ako osekas golema strast kon decko ti normalno deka i toa moze da se desi.. a ako ne- ne.. Btw mene mi se ima 2- 3 pati deseno.. i preubavo e.. Samo ne sum sig dali sum svrsila ili samo vlaznenje bilo ) Sakam pak..
тоа што го сакаме а го немаме се врежува на некој начин во потсвеста и е дел од нашите сништа психологија...
имам сонувано и навистина е возбудливо , го чуствував тоа .. еднаш се сонував со еден школски и тоа на клупа хаха луди соништа имам .. али што беше добар сонот ,беше
Ха ха ха и мене ми се има тоа случено многу јако исто е скрос како да имаш секс вистински исто е чуството жими се
Ми се има случено неколку пати и секогаш се расонувам. Најинтересно е што во моментот кога ми се десил оргазмот ,сум сонувала нешто еротско. Дали оргазмот е пшричина за сонот или обратно - не знам ,знам дека е многу секси доживување.
Мене ми се има случувано и тоа повеке пати, баш она чувството кога леташ, мммм, едина мана е што се будам многу брзо..
Ми се има случено нешто слично. Во моментот кога почнувам да свршувам се будам, ама чувството е многу јако.
mene mi se ima sluceno mn pati i e prekrasno custvoto koga ke se razbudam go baram deckomi nekade dali e domene za da dovrsime